OCTENISAN GEL ZA NOS 6ML

87.64kn (11.63 €)

Gel za vlaženje, čišćenje i potporu kod dekontaminacije nosne šupljine.

Octenisan md gel za nos je hidrogel namijenjen za vlaženje i dekontaminaciju predvorja nosa putem mehaničkog čišćenja te kao potpora u liječenju ozljeda epitela nosa.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana
SKU: C005024 Kategorija:

OCTENISAN GEL ZA NOS 6ML

Gel za vlaženje, čišćenje i potporu kod dekontaminacije nosne šupljine.

  • Octenisan md gel za nos je hidrogel namijenjen za vlaženje i dekontaminaciju predvorja nosa putem mehaničkog čišćenja te kao potpora u liječenju ozljeda epitela nosa.
  • Hidrofilna svojstva octenisan md gela za nos omogućuju učinkovito vlaženje predvorja nosa.
  • Učinci vlaženja hidrogela potpomažu povoljnu fiziološku okolinu koja sprječava nastanjivanje bakterija. Osim toga, obnova fizioloških funkcija zaštite i čišćenja doprinosi učinkovitoj dekontaminaciji od višestruko otpornih patogena.
  • Za proces zacjeljivanja mora biti moguća proliferacija i migracija epitelnih stanica. To je najbolje moguće u vlažnoj okolini rane.
  • Zato ozljede nosnog epitela  mogu optimalno zacijeliti ako prime vlagu putem hidrogela.
  • Sastav: voda, propilenglikol, hidroksietilceluloza, oktenidin-dihidroklorid

NAČIN UPOTREBE: Ako nije drukčije propisano, primijenite octenisan md gel za nos do dva puta dnevno po potrebi. octenisan md gel za nos namijenjen je za primjenu samo u predvorju nosa. Nanesite gel, npr. pomoću  vatenog štapića, u dovoljnoj količini u prednje područje nosa (predvorje nosa), tako da je površina potpuno prekrivena. Da biste to postigli, unesite octenisan md gel za nos u nosnicu, zatvorite nos pritiskom sa strane, a zatim masirajte između palca i još jednog prsta. Tako ćete osigurati jednoliku raspodjelu gela. Po potrebi, prethodno nos  treba temeljito očistiti vlažnim vatenim štapićem. Višak gela uklonite vatenim štapićem. Provjerite je li ostao vlažan sloj. Potrebno je izbjegavati izravan dodir s otvorom tube kako bi se spriječila kontaminacija mikroorganizmima.

PAKIRANJE: 6 ml

Košarica
Scroll to Top