-20%

MULTI-GYN FLORAPLUS VAGINALNI GEL

Naša najniža cijena: 111.00kn
Akcijska cijena: 88.80kn

Prebiotički vaginalni gel.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana
SKU: C005113 Kategorija:

Prebiotički vaginalni gel

– bio-aktivan, siguran i prirodan
– štiti od štetnih mikroorganizama bez opasnosti od razvoja rezistencije
– sprječava i ublažava vaginalne tegobe uzrokovane gljivičnom infekcijom
– sprječava (ponavljajuću) infekciju kandidom
– ublažava svrbež, nadraženost, neugodan miris i prekomjerni iscjedak
– prebiotička stimulacija laktobacila podržava zdravu vaginalnu floru optimizira vaginalni pH

Multi-Gyn® FloraPlus je prirodni proizvod koji se temelji na patentiranom bio-aktivnom 2QR-kompleksu u kombinaciji s prebiotičkim komponentama. Prebiotici u Multi-Gyn® FloraPlusu su hranjive komponente koje podržavaju rast laktobacila. Predstavljaju jedinstvenu kombinaciju vitamina, aminokiselina i monosaharida. Multi-Gyn® FloraPlus optimizira vaginalnu floru i pH. 2QR-kompleks je prirodna tvar dobivena od ljekovitih biljaka, a sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost blokiranja prianjanja štetnih bakterija te ih na taj način učinkovito i prirodno neutralizira. Ovo prirodno blokiranje i prebiotički učinak potpuno su sigurni i neškodljivi, jer se ne temelje na otrovnim tvarima ni razornim kemikalijama te stoga nemaju nuspojava, a nema ni opasnosti od razvoja rezistencije. Ova jedinstvena kombinacija čini Multi-Gyn® FloraPlus idealnim proizvodom za zdravu rodnicu: održava ravnotežu rodnice, potiskujući štetne mikrobe i podržavajući razvoj prirodne i korisne flore laktobacila (bakterija mliječne kiseline), koja sprječava tegobe povezane s prekomjernim rastom neželjenih mikroorganizama, kao što je kandida. Zbog toga je Multi-Gyn® FloraPlus visoko učinkovit u sprječavanju (ponavljajućih) vaginalnih tegoba, te olakšava tegobe kao što su iscjedak, svrbež, nadraženost, neugodan miris, crvenilo i osjetljivost. Multi-Gyn® FloraPlus registriran je kao medicinski proizvod klase rizika IIA.

Multi-Gyn® FloraPlus je prirodni proizvod koji se temelji na bioaktivnom 2QR-kompleksu u kombinaciji s prebiotičkim komponentama, kao što su amino kiseline i vitamini. Jedinstvena kombinacija ne sadrži hormone ni sastojke životinjskog podrijetla. Ne sadrži razorne kemikalije ili mirise te je sigurna i neškodljiva.

Alergije na sastojke Multi-Gyn® FloraPlusa su vrlo rijetke. Savjetujemo da, kada imate poznatu alergiju na biljne tvari, isprobate malo Multi-Gyn® FloraPlusa na unutarnjoj strani podlaktice. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, može se zaključiti da se radi o alergiji na jedan od sastojaka Multi-Gyn® FloraPlusa. U tom slučaju preporučujemo da ne koristite Multi-Gyn® FloraPlus.

Kako Multi-Gyn® FloraPlus ima optimalnu vaginalnu kiselost, a sperma je lužnata, njegova uporaba može smanjiti aktivnost sperme. Zbog toga se, ako želite zatrudnjeti, Multi-Gyn® FloraPlus ne bi trebao koristiti nekoliko sati nakon spolnog odnosa. Multi-Gyn® FloraPlus ne može se koristiti za kontracepciju. Nema drugih poznatih nuspojava.

Multi-Gyn® FloraPlusom štitite se od vaginalnih tegoba:
– nakon mjesečnice i nezaštićenog spolnog odnosa
– za vrijeme i nakon primjene lijekova, kao što su antibiotici
– kada često plivate i za vrijeme odmora
– kada imate tegobe, kao što su svrbež, nadraženost, neugodan miris i prekomjerni iscjedak
– kada ste osjetljivi na gljivične infekcije rodnice, jer je FloraPlus vrlo učinkovita u sprječavanju i smanjenju rasta kandide.

Uporaba:

Za tretman vaginalnih tegoba uzrokovan gljivičnom infekcijom
Upotrijebite jedan aplikator za jednokratnu uporabu neposredno prije spavanja, pet dana za redom.

Za trenutačno olakšavanje vaginalnog svrbeža, nadraženosti, neugodnog mirisa i prekomjernog iscjetka.
Upotrijebite jedan aplikator za jednokratnu uporabu u bilo koje vrijeme kada trebate olakšanje od navedenih simptoma.

Za sprječavanje vaginalnih tegoba (kao što su ponavljajuće gljivične infekcije):
Kako biste podržali laktobacile i zaštitili se od vaginalnih tegoba, dovoljna je jedna primjena Multi-Gyn® FloraPlusa svaka tri dana.

Upozorenje: Napomena: Multi-Gyn® FloraPlus NIJE antimikotički lijek. U slučaju trajnih ili ponavljajućih smetnji, trebate se obratiti liječniku. Multi- Gyn® FloraPlus ne smije se koristiti duže od 30 dana u jednom terapijskom razdoblju.

Veličina: 5 aplikatora za jednokratnu uporabu po 5 ml

Košarica
Scroll to Top