PROBALANS PHARMAS 40 KAPSULA

119.81kn

PROBalans je inovativni dodatak prehrani s visokom koncentracijom triju dobro poznatih vrsta dobrih bakterija i dodatnom, jedinstvenom kombinacijom sastojaka za još učinkovitije djelovanje. Namijenjen je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma.

 

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana
SKU: C010828 Kategorije: , , ,

PROBALANS PHARMAS 40 KAPSULA

„Dobre“ bakterije mliječne kiseline uobičajeno se nalaze u probavnom traktu te čine crijevnu mikrofloru. Ravnoteža crijevne mikroflore iznimno je važna kako za probavu i održavanje funkcije crijevne sluznice tako i za optimalno funkcioniranje imunološkog sustava. Crijevna flora može biti narušena brojnim vanjskim čimbenicima kao što su stres, nezdrava prehrana, uzimanje antibiotika, virusnim i bakterijskim infekcijama, prekomjernom konzumacijom alkohola te mnogim drugim. Istovremeno djelovanje dobrih bakterija mliječne kiseline, cinka, vitamina B6, apigenina i ekstrakta paprene metvice tvori inovativnu formulu koja sinergijski djeluje na probavu i metabolizam.

Primjena:

Odrasli i djeca starija od 12 godina uzimaju jednu kapsulu ujutro i jednu kapsulu navečer s pola čaše tekućine, neovisno o obroku. Djeca od 6 do 12 godina uzimaju jednu kapsulu ujutro s pola čaše tekućine, neovisno o obroku.

PROBALANS PHARMAS 40 KAPSULA

Pakiranje: 40 kapsula

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/dodaci-prehrani/probiotici-dodaci-prehrani/

Košarica
Scroll to Top