NUTRIPHARM CANDIGYNOL VAGITORIJI

11.80 (88.91 kn)

NUTRIPHARM® CANDIGYNOL® VAGITORIJI su medicinski proizvod za pomoć pri liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (kao što je vulvovaginitis) ili gljivicama (kao što je kandidijaza).

SKU: C007186 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

NUTRIPHARM® CANDIGYNOL® VAGITORIJI su medicinski proizvod za pomoć pri liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (kao što je vulvovaginitis) ili gljivicama (kao što je kandidijaza). Namijenjeni su za ublažavanje osjećaja pečenja, svrbeža i crvenila. Također su korisni za prevenciju kod osoba s učestalim infekcijama.

SASTAV: CANDIResolve™ (biljni kompleks koji sadrži polisaharide aloje, eterično ulje kadulje, čajevca i ekstrakt sjemenki grejpa), laktatna kiselina, smjesa triglicerida.

Uporaba: Liječenje: 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.
Prevencija: periodički, 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.

NAČIN PRIMJENE:
1. Otvorite pakiranje i operite ruke prije upotrebe.
2. Pažljivo operite genitalno područje blagim sapunom i izvadite iz blistera jedan vagitorij.
3. Nježno umetnite vagitorij što dublje u rodnicu kako bi se spriječilo istjecanje sadržaja, po mogućnosti navečer prije spavanja.

NAČIN ČUVANJA: Pakiranje čuvati dobro zatvoreno, na suhom mjestu, zaštićeno od svjetla i izvora topline (T <30°C). Ne koristiti proizvod ukoliko pakiranje nije cjelovito.
Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti. Rok valjanosti odnosi se na originalno zatvoren i pravilno čuvan proizvod.

UPOZORENJA: Neujednačena boja vagitorija posljedica je prisutnosti biljnog ekstrakta i karakteristična je za proizvod. Proizvod je za vaginalnu primjenu. Ne gutati. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti i nepodnošljivosti na bilo koji sastojak proizvoda. Čuvati izvan dohvata djece. Ne koristiti u slučaju oštećene sluznice. Za primjenu u trudnoći i u slučaju istovremene primjene farmakološke
terapije, posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ginekologom.
Proizvod nije namijenjen za primjenu u djece.

NUSPOJAVE: Nema poznatih ili očekivanih neželjenih učinaka povezanih s korištenjem proizvoda. Testiranje proizvoda do danas nije pokazalo učinak senzibilizacije ni druge neželjene učinke. U slučaju pojave dugotrajne iritacije posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Veličina: 10 vagitorija od 2 g

Košarica
Scroll to Top