OTOSAN TULJAC ZA HIGIJENU UHA A2

7.48

Izgaranjem OTOSAN® tuljca toplina koja se oslobađa nježno penetrira u slušni kanal omekšavajući ušnu mast, a zahvaljujući parama propolisa pojačava prirodnu obranu uha. Uspješno uklanja višak cerumena iz uha i jednostavan je za korištenje.

Izjednačava tlak u ušima nakon ronjenja, leta avionom ili boravka u planinama.

SKU: C002159 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

OTOSAN TULJAC ZA HIGIJENU UHA A2

  • jednostavno čišćenje uha
  • sprječava nakupljanje suvišne ušne masti
  • pospješuje prirodni obrambeni mehanizam uha

OTOSAN® tuljac za higijenu uha radi na principu izjednačavanja tlaka, te je siguran za uho i bubnjić. Toplina koja se oslobađa izgaranjem OTOSAN® tuljca nježno penetrira u slušni kanal omekšavajući ušnu mast, a zahvaljujući parama propolisa pojačava i prirodnu obranu uha. Toplina stimulira akupunkturne točke i potiče cirkulaciju krvi, stvarajući osjećaj ugode i opuštenosti.

Oslobođena toplina stvara podtlak unutar uha i uzlazni usis u bazi tuljca. Efekt kamina, poznat u fizici kao “Venturijev efekt”, omogućuje uklanjanje nečistoće, ostataka vode i ostalih naslaga iz slušnog kanala. Suvišna ušna mast može uzrokovati zujanje, pištanje i druge neugodne zvukove unutar uha, neizjednačen tlak u ušima, smanjenje kvalitete sluha, kao i osjećaj začepljenosti u ušima.

OTOSAN TULJAC ZA HIGIJENU UHA A2

Količina: 2 tuljca

Pogledajte proizvode kategorije ZDRAVLJE OKA I UHA.

Težina 0.5 kg
Košarica