CHIROFOL 500 TABLETE A20

26.31 (198.23 kn)

  • Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka neophodnih za reproduktivno zdravlje žene.
  • Sadrži folnu kiselinu, D-chiro-inozitol, vitamina B12 i mangan.
  • Preporuča se i ženama sa simptomima policističnih jajnika.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

CHIROFOL 500 TABLETE A20

Dodatak prehrani s kombinacijom aktivnih sastojaka nužnih za reproduktivno zdravlje žene.

Namijenjen je svim ženama sa simptomima i znacima policističnih jajnika, a može se koristiti sam ili u kombinaciji sa konvencionalnom terapijom.

Aktivni sastojci:

  1. D-CHIRO-INOZITOL – normalizira razinu šećera u krvi, proizvodnju muških spolnih hormona, ovulaciju i menstrualni ciklus
  2. FOLNA KISELINA – vitamin B grupe, esencijalan za rast i diobu stanica, važna komponenta za sintezu DNK, proteina i stvaranje hemoglobina. Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti.
  3. VITAMIN B12 – ima sinergističku ulogu sa folnom kiselinom, važan je faktor u diobi stanica i neophodan za normalno odvijanje mnogih biokemijskih reakcija. Doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava i psihološkoj funkciji.
  4. MANGAN – doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom stvaranju vezivnog tkiva i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Najnovija istraživanja su pokazala da mangan i D-chiro-inozitol imaju sinergistički učinak.

D-chiro-inozitol se stvara u ljudskom tijelu i biološki je aktivna tvar koja sudjeluje u različitim metaboličkim reakcijama koje su potrebne za pravilno funkcioniranje organizma. Znanstveno je dokazano da je D-chiro-inozitol ključna komponenta posebnog unutarstaničnog molekularnog sustava koji pojačava inzulinski signal i tako doprinosi pravilnom iskorištavanju glukoze u stanicama našeg organizma. D-chiro-inozitol u sastavu ovog proizvoda prirodnog je podrijetla i u obliku koncentriranog i pročišćenog ekstrakta, dobivenog iz rogača posebnom metodom ekstrakcije koja koristi samo vodu kao otapalo, bez upotrebe kemikalija.

Folnu kiselinu ljudsko tijelo ne proizvodi pa je moramo unositi u organizam putem hrane. Iako raznovrsna i uravnotežena prehrana ispunjava dnevne potrebe za ovim vitaminom (200 µg), unos većih količina potreban je u nekim posebnim uvjetima i tijekom trudnoće kada se može dodatno uzimati u obliku dodatka prehrani.

Sastojci: D-chiro-inozitol, regulator kiselosti: dikalcijev fosfat (E341); emulgator: mikrokristalinična celuloza (E460), tvar za poliranje: šelak (E904); mono- i di-gliceridi masnih kiselina (E471); zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza (E464), umrežena Na-metil celuloza (E468); stabilizator: polivinilpirolidon (E1201), polivinilpolipirolidon (E1202); učvršćivač: silicijev dioksid (E551); emulgator: magnezijeve soli masnih kiselina (E470b); bojilo: titan dioksid (E171); manganov karbonat; stabilizator: masne kiseline (E570), cijanokobalamin; stabilizator: trietil citrat (E1505); regulator kiselosti: amonijev karbonat (E503); bojilo: Patent Blue (E132), pteroilmonoglutaminska kiselina

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja : Nije preporučljivo za djecu mlađu od 3 godine.

Način uporabe:

Uzeti 1 – 2 želučanootporne tablete dnevno odjednom. Tablete progutati cijele.

CHIROFOL 500 TABLETE A20

Pakiranje: 20 tableta
Pogledajte sve proizvode iz kategorije DODACI PREHRANI ZA TRUDNICE u online ljekarni Plantak.
Košarica
Scroll to Top