-30%

BIONIKE PROXERA PSOMED 40 INTENSIVE EXFOLIATING GEL- ROK TRAJANJA 31.08.2022.

Naša najniža cijena: 118.00kn
Akcijska cijena: 82.60kn

urea 40%, INTENZIVNI GEL za omekšavanje i uklanjanje ljusaka.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana
SKU: C002711 Kategorije: , , ,

Urea u visokoj koncentraciji (40%) i u odgovarajuće stabiliziranom obliku, djeluje na kožu s učinkom na uklanjanje ljusaka i omekšavanje plakova. Glukonolakton ima antioksidativno, protuupalno i hidratizirajuće djelovanje, a mliječna kiselina ima učinak na poboljšanje uklanjanja ljusaka.

Topikalni (lokalni) medicinski proizvod u obliku gela koristi se za tretman i prevenciju hiperkeratoza, kožnih plakova, ljusaka i drugih simptoma (svrbež, ekcem, eritem) kod pacijenata s psorijazom kože i vlasišta.

Uporaba: Nanijeti gel na područja s hiperkeratozama, kožnim plakovima ili ljuskama, 1 do 2 puta na dan ili prema uputi liječnika ili ljekarnika. Nježno masirati dok se u potpunosti ne upije. Oprati ruke prije i nakon nanošenja. U isto vrijeme ne nanositi na kožu druge topikalne proizvode, osim ako liječnik nije tako preporučio. Može se koristiti i na vlasištu i u tom slučaju se ostavlja neka djeluje što duže, bez pranja kose. Učinkovitost proizvoda će se poboljšati ako se, nakon večernjeg nanošenja proizvoda, vlasište omota nepromočivom kuhinjskom folijom, a zatim ručnikom za održavanje topline.

Veličina: 100 ml

Košarica
Scroll to Top