MULTI-GYN LIQUIGEL VAGINALNI GEL 30ML

10.40

Tekući gel za ublažavanje vaginalne suhoće. Prvenstveno namijenjen za njegu, sprječavanje nadraženosti i obnovu prirodne vlažnosti vaginalnog tkiva. također štiti od nadražaja tijekom spolnog odnosa.

SKU: C007061 Kategorija:
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

MULTI-GYN LIQUIGEL VAGINALNI GEL 30ML

  • primjenjuje se samo za vanjsku uporabu i uporabu na vaginalnoj sluznici
  • pruža dugotrajni osjećaj ugodnosti jer obnavlja prirodnu ravnotežu vlažnosti vaginalnog područja
  • sprječava nadraženost i ima izvanredno svojstvo podmazivanja
  • pogodan je u profesionalnoj primjeni tijekom kliničkih ispitivanja, npr. u ginekologiji

Indikacije: suhoća rodnice tijekom i nakon menopauze, suhoća rodnice uzrokovana hormonskim promjenama, lijekovima i stresom suhoća rodnice tijekom spolnog odnosa atrofija rodnice, nadraženost i/ili nelagoda.

Multi-Gyn® Liquigel nastao je kao rezultat ispitivanja u specijaliziranim laboratorijima uz pomoć ginekologa. Prvenstveno je namijenjen za njegu, sprječavanje nadraženosti i obnovu prirodne vlažnosti vaginalnog tkiva. Izvanredno je sredstvo za podmazivanje koje omogućava pojačanje seksualnog užitka i olakšava intimni kontakt (kao npr. kod ulaganja tampona). Optimizira stanje tkiva rodnice i potiče prirodnu vlažnost tkiva.

Temelji na patentiranom 2QR-kompleksu. Ova prirodna tvar potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost neutralizacije štetnih mikroorganizama na siguran i učinkovit način. Stoga je također prikladan za potporu procesu prirodnog zacjeljivanja oštećenja tkiva u intimnom području. Pomaže tijelu u vlastitom procesu vlaženja u postizanju prirodne ravnoteže i ne utječe na floru rodnice. Kako se tkivo rodnice ponovo vlaži, oporavlja prirodnu elastičnost i funkcije. Multi-Gyn LiquiGel nije hormonsko liječenje, ali je zbog jedinstvenog načina djelovanja medicinski proizvod klase rizika IIa. Redovita uporaba Multi-Gyn® Liquigela doprinosi udobnosti i optimalnoj kondiciji vaginalnog tkiva.

Ne sadrži hormone, silikone, tvari životinjskog podrijetla, štetne kemijske supstancije niti mirise.

Ne ostavlja tragove na odjeći, ne sadrži masne tvari i topiv je u vodi. Kod slučajnog gutanja proizvod je u potpunosti bezopasan. Ne ometa nošenje tampona niti uporabu prezervativa. Multi-Gyn® Liquigel nije kontraceptiv i ne sadrži spermicidne tvari. Djelovanje na aktivnost spermija nije ispitana. Učestalost primjene nije ograničena.

Primjena:
Operite ruke, istisnite gel na vršak kažiprsta, a zatim zaokružite kažiprstom s gelom po vaginalnoj stijenci. Gel se može primijeniti prema potrebi u bilo koje doba i neograničeni broj puta, dok se ne postigne željeni učinak vlažnosti vaginalnog područja. Vrlo lako se uklanja ispiranjem toplom vodom. Jednostavan je za primjenu. Djeluje blagotvorno, jer odmah nakon primjene uklanja osjećaj vaginalne suhoće, nadraženosti i svrbeža.

MULTI-GYN LIQUIGEL VAGINALNI GEL 30ML

Veličina: 30 ml

Pogledajte sve proizvode kategorije INTIMNA NJEGA.

Težina 0.5 kg
Košarica