PHARMAGAL LUMIOSKIN GEL-KREMA 50ML

23.79

Posvjetljuje hiperpigmentacije uz duboku hidrataciju i baršunast osjećaj na koži. Snažna kombinacija sastavnica u laganoj podlozi gel-kreme omogućuje brzo upijanje bez osjećaja težine na koži.

Protiv hiperpigmentacije, crvenila i neujednačenog tena.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

LUMIOSKIN GEL-KREMA 50ML

  • hiperpigmentacijske mrlje, crvenilo ili neujednačen ten
  • jedinstveni je kompleks Azeloglicine®, niacinamida i N-acetil glukozamina

Azeloglicina®

Derivat je azelaične kiseline, čija je učinkovitost klinički dokazana, i aminokiseline glicina. Budući da inhibira melanogenezu, smatra se odličnim sredstvom za izbjeljivanje. Pokazuje i značajnu ulogu u regulaciji proizvodnje sebuma kao i smanjenju crvenila, te ima povoljan utjecaj na hidrataciju. U koncentraciji od 10%.

Niacinamid

Aktivni oblik vitamina B3, i učinkovito sredstvo za posvjetljivanje u koncentraciji od 4%. Njegovo djelovanje temelji se na sprječavanju prijenosa melanosoma u epidermalne keratinocite i ometanju signalnih puteva između keratinocita i melanosoma. Upravo zbog ovog  jedinstvenog mehanizma djelovanja, koristan je u kombinaciji s drugim sastojcima za posvjetljivanje, a primijenjeni zajedno pokazuju jači učinak. Može poboljšati situaciju kod akni zbog dokazanog djelovanja na postupalne pigmentacije te zbog redukcije lučenja sebuma.

N-acetil glukozamin

Stabilan je derivat glukozamina koji inhibira sintezu melanina. Dobro prodire u kožu i odlične je podnošljivosti. U koncentraciji od 2% i u kombinaciji s niacinamidom pokazuje još jači učinak na hiperpigmentaciju nego kod samostalne primjene. Također kao prekursor hijaluronske kiseline pomaže koži održati vlažnost i smanjuje pojavu finih linija i bora.

Lumioskin ne sadrži parabene i pogodan je za sve tipove kože.

Primjena:

Nanosi se čistu i suhu kožu lica, vrata i dekoltea počevši od čeljusti prema gore. Nanosi se dva puta dnevno, u jutarnjoj rutini nakon seruma, a prije kreme s visokim zaštitnim faktorom te u večernjoj rutini kao posljednji korak njege kože.

PHARMAGAL LUMIOSKIN GEL-KREMA 50ML

Pakiranje: 50 ml

Pogledajte PHARMAGAL proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica