MAXIMAG ANTISTRES TABLETE A30

9.90

Dodatak prehrani s  iona magnezijem (375 mg)n vitaminom B6 za bolju apsorpciju i hmeljem koji ima umirujući učinak i pomaže mirnom snu.

Koristiti kod od umora i pada imuniteta.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MAXIMAG ANTISTRES TABLETE A30

  • u razdobljima intenzivnog fizičkog i psihičkog rada, u stanjima umora, nadraženosti i stresa

MaxiMag Antistres dodatno je obogaćen ekstraktom hmelja (Humulus lupulus) koji ima umirujući učinak i pomaže pri mirnom snu.

Magnezij i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Vitamin B6 pridonosi boljoj apsorpciji magnezija.

Potrebe za unosom magnezija ovisne su o dobi i zdravstvenom stanju organizma, ali i našim specifičnim potrebama. Preporučena vrijednost magnezija je 375 mg na dan.

Sastojci:magnezijev oksid; povećivač volumena: mikrokristalna celuloza; ekstrakt konusa hmelja (Humulus lupulus) 4-6:1 4.10 %; obloga (tvar za poliranje: hidroksipropil metil celuloza; stabilizator: polietilen glikol; učvrščivaći: talk, srednjelančani trigliceridi; bojila: kalcijev karbonat, E 172, E 132); tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina; piridoksin hidroklorid (vitamin B6).

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.Čuvati od dohvata male djece. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Osobe osjetljive na neki od sastojaka ne bi trebale uzimati proizvod.

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Način uzimanja:

Odrasli: Popiti 1 tabletu dnevno.

MAXIMAG ANTISTRES TABLETE A30

Pakiranje: 30 tableta

Pogledaj MAXIMAG proizvode online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica