VITAL PLUS ACTIVE JAL KAPI 15ML

4.95

Tretman na bazi hijaluronske kiseline za intenzivnu hidrataciju kože lica, vrata i dekoltea. Poboljšavaju tonus kože, zaglađuju postojeće bore i sprečavaju nastajanje novih.

Za dehidriranu, normalnu ili mješovitu kožu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

VITAL PLUS ACTIVE JAL KAPI 15ML

Koncentrat kapi na bazi hijaluronske kiseline.

  • za dubinsku njegu i hidrataciju kože
  • vraća tkivu vlagu i punoću
  • postiže visoki postotak zatezanja kože
  • zaglađuju postojeće bore i sprečavaju nastajanje novih
  • smanjuje fiziološki proces gubitka vode iz tkiva kože

Tijekom godina, koncentracija hijaluronska kiseline u koži tkiva se prirodno postupno smanjuje no pri tome uzrokuje estetski nepoželjne efekte kao što su bore i opuštanje kože. Stoga je važno osigurati kvalitetnu ishranu za kožu i potpomoći njezinoj hidrataciju izvana i iznutra.

Istraživački laboratorij VITAL PLUS, analizirajući različite faze procesa starenje, stvorili su inovativni tretman u koncentriranim kapima na bazi hijaluronske kiselina, bitne komponente kože koja zadržava vlagu, daje joj čvrstinu i pomaže joj da zadrži oblik. Proizvedena je kroz proces fermentacije i biotehnologije uz korištenje bakterija mliječne kiseline koji nisu genetski modificirani na biljnom supstratu pšenice.

Filmogeno djelovanje koje vrši hijaluronska kiselina omogućuje dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do stanica spinoznog tkiva sa produženim djelovanjem od 6-8 sati. Ovo izuzetno snažno hidratantno djelovanje, također utječe na mehanička svojstva keratina u bazofilnim stanicama spinoznog i granuloznog sloja epidermisa – keratin postaje fleksibilniji i elastičniji.

Primjena:

Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja.

VITAL PLUS ACTIVE JAL KAPI 15ML

Pakiranje: 15 ml

Pogledajte VITAL PLUS u online ljekarni Plantak.

Potražite više o proizvodu na stranicama proizvođača.

Težina 0.5 kg
Košarica