VITAL PLUS ACTIVE JAL 15ML

79.00kn (10.49 €)

Visoki postotak hidratacije pomaže u očuvanju tonusa kože (hijaluronska kiselina) pouzdano zaglađuje bore te sprečava nastajanje novih. U kombinaciji s biljnim kolagenom djeluje na kožu kao prirodni kolagen.

Tretman kada se primjeni na lice, vrat i dekolte, vraća pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kože tkiva.

VITAL PLUS ACTIVE JAL 15ML

Vital plus active JAL tretman koncentriranim kapima na bazi hijaluronske kiseline.

  • Pogodno za normalnu kožu, mješovitu ili dehidriranu.
  • HIJALURONSKA KISELINA je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže da zadrži oblik.
  • Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u koži tkiva se postupno smanjuje. Pri tom uzrokujuje estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nagibi kože.
  • Tako da je neophodno osigurati stalnu prehranu za kožu i potpomoći njezinu hidrataciju izvana.
  • Istraživačke laboratorije VITALPLUS analizirajući različite faze ovog degenerativnog procesa, stvorile su inovativni tretman u koncentriranim kapima na bazi HIJALURONSKE KISELINE I BILJNIH MATIČNIH STANICA koje imaju visok postotak zatezanja kože.
  • Tretman kada se primjeni na lice, vrat i dekolte, vrača pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kože tkiva.
HIJALURONSKA KISELINA je proizvedena kroz proces fermentacije i biotehnologije uz korištenje bakterija mliječne kiseline koji nisu genetski modificirani na biljnom supstratu pšenice. Filmogeno djelovanje koje vrši HIJALURONSKA KISELINA omogućuje dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do stanica spinoznog tkiva sa produženim djelovanjem od 6-8 sati.

Primjena:

Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja.

VITAL PLUS ACTIVE JAL 15ML

Pakiranje: 10 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/vital/

Košarica
Scroll to Top