HARKONTROLL BOOST TABLETE A60

32.16

Dodatak prehrani koji osnažuje Vašu kosu u teškim uvjetima kao što su izlaganje suncu, more, stresna razdoblja ili razdoblja neadekvatne prehrane. Sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvoran keratin.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

HARKONTROLL BOOST TABLETE A60

je dodatak prehrani koji osnažuje Vašu kosu u teškim uvjetima kao što su izlaganje suncu, more, stresna razdoblja ili razdoblja neadekvatne prehrane. Sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvoran keratin Cynatine®HNS koji ima sposobnost popravka oštećene kose te sprečava gubitak kose. Keratin u kombinaciji s biotinom i cinkom koji pomažu kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

  • Upotrebljava se kao dodatak ostalim proizvodima iz linije Hårkontroll u razdobljima kada Vam je potrebna dodatna njega i regeneracija.
  • Hårkontroll Boost sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogat silicijevim dioksidom te proso. Hårkontroll Boost jača Vašu kosu kako bi zadržala svoj prirodni sjaj i snagu, posebno kada izgleda pomalo „umorno“.
  • Kliničko istraživanje keratina Cynatine®HNS pokazalo je njegovu učinkovitost.
  • Znanstveno ispitivanje sastojka Cynatine®HNS u trajanju od 90 dana pokazalo je senzacionalne rezultate. Ispitanici su potvrdili da je došlo do smanjenja opadanja kose za 30 %, do povećanja snage kose za 12 % te da je kosa bila vidljivo sjajnija i bujnija.

SASTAV: keratin (Cynatine®HNS), cink, bakar, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12, vitamin B8

NAČIN UPOTREBE: Uzeti 2 tablete dnevno uz obrok. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je imati raznovrsnu i uravnoteženu prehranu te zdrav stil života.

PAKIRANJE: 60 tableta

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/kozmetika/njega-kose/ispadanje-kose/

Težina 0.5 kg
Košarica