BEURER FB12 SPA MASAŽNA KADICA ZA STOPALA

45.52

Spa masažna kadica za stopala s dodatkom za masažu u koju možete dodati i morsku sol za poticanje cirkulacije. Nježne vibracije masažera će opustiti napete mišiće i nakon samo nekoliko minuta osjećat ćete se opušteno i bez stresa.
Vibracijska masaža stopala i masaža mjehurićima!
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BEURER FB 12 SPA MASAŽNA KADICA ZA STOPALA

  • DODATAK ZA MASAŽU
  • PODLOŽAK ZA STOPALA S MASAŽNIM KUGLICAMA
  • odvojiva zaštita od prskanja
  • protuklizno gumeno postolje
  • otvor za ispuštanje vode
  • 60 W

Naša stopala imaju izrazito važnu ulogu tijekom naših života: moraju nositi cijelu težinu tijela. Odabir Beurer Spa masažera za stopala odličan je izbor za relaksaciju i oporavak umornih stopala. Nježne vibracije masažera će opustiti napete mišiće stopala i nakon samo nekoliko minuta osjećat ćete se opušteno i bez stresa. Taj se učinak pojačava djelovanjem kupelji s mjehurićima zraka.

Masažer sadrži:

  1. mjesto za stopala s masažnom podlogom
  2. masažni nastavak
  3. 3 funkcije: vibracijsku masažu, masažu mjehurićima i kontrolu temperature vode

Vibracijska masaža, masaža mjehurićima i kontrola temperature vode počinju istovremeno. Masažni nastavak u sredini služi za ugodnu masažu stopala te poticanje cirkulacije. Može ga se maknuti prilikom čišćenja.

Jamstvo 3 godine.

Dodatni savjet: dodajte arniku, ružmarin ili morsku sol za poticanje cirkulacije. Za još veće opuštanje stopala, dodajte lavandu ili majčinu dušicu u mlaku vodu kupelji. Ne koristiti masažer: ako imate promjene ili ozlijede na području stopala (npr. otvorene rane, bradavice, gljivične infekcije) ili duže od 40 minuta (opasnost od pregrijavanja). Ostavite ga da se ohladi barem 15 minuta prije ponovne upotrebe.

BEURER FB 12 SPA MASAŽNA KADICA ZA STOPALA

Pogledajte proizvode kategorije BEAUTY PROGRAM.

Težina 0.5 kg
Košarica