BEAUTY PROGRAM

Prikazuje se svih 9 rezultata

 • BEURER ANTICELULITNI ŠTAPNI MASAŽER

  745.00kn 633.25kn

  Prvi klinički testiran anticelulitni masažer Cellulite releaZer. Klinički dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira. Jednostavan je za primjenu čak i pod tušem.

   

 • BEURER ANTICELULITNI ŠTAPNI MASAŽER COMPACT

  596.00kn 506.60kn
  Manja verzija prvog klinički testiranog anticelulitnog masažera – Cellulite releaZera. Smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira.Jednostavan je za primjenu čak i pod tušem.

 • BEURER FC 49 ČETKA ZA ČIŠĆENJE LICA

  284.00kn 241.40kn

  Glatka, lijepa, blistava i njegovana koža zahvaljujući dubinskom čišćenju i nježnoj masaži. Pomaže u izjednačavanju sitnih nepravilnosti kože.

 • BEURER FC 65 UREĐAJ ZA ČIŠČENJE LICA

  416.00kn 353.60kn

  Pureo Deep clear facial četkica za lice omogućuje nježno i temeljito čišćenje kože lica. Četkica ne samo da čisti kožu lica, ona također poboljšava cirkulaciju. Pomoću terapije plavog svijetla tretira ožiljke uzrokovane aknama i uklanja nečistoće zarobljene duboko u epidermisu kože.

 • BEURER FC 76 UREÐAJ ZA MIKRODERMOABRAZIJU

  578.00kn 491.30kn

  Mikrodermoabrazija je dubinska vrsta pilinga koja se primjenjuje kada se želi obnoviti koža uslijed problema s aknama i ožiljcima od akni, ali i u borbi protiv bora.

 • RIO 60 SECOND FACE LIFT

  869.00kn 738.65kn

  Za mladenački izgled, bez bora. Rio uređaj za lifting lica pomlađuje i učvršćuje lice već u prvoj primjeni.

 • RIO FACIAL DEEP SKIN CLEASNER

  339.00kn 288.15kn

  Inovativni uređaj koji nudi kompletan ritual čišćenja – za svježiju, mekšu i nježniju kožu.

 • RIO SONICLEANSE GLO BELLE

  239.00kn 203.15kn

  Mali, silikonski uređaj za čišćenje kože lica koji radi na principu sonične tehnologije. Vaš saveznik tokom svakodnevne higijene lica.

 • RIO ULTRASONIC FACIAL

  749.00kn 636.65kn

  ČIŠĆENJE LICA / ANTI – AGE. Ultrasonic facial je uređaj 2 u 1 za dubinsko čišćenje i njegu kože s anti age efektom. Vrh uređaja ima oblik špatule čija jedna strana služi za piling i čišćenje, a druga za infuziju kolagenskog seruma ili kreme u kožu. (Kolagenski serum ili krema ne dolazi s uređajem!)