ANTIOKSIDANSI

Prikazuje se svih 11 rezultata

 • ALMAGEA CURCUMIN FORTE+

  132.40kn

  Pripravak je obogaćen vitaminom D koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta.

 • ALMAGEA SUNLOVE SKIN+ KAPSULE

  121.50kn

  Almagea Sunlove Skin+ ima sinergijski učinak aktivnih tvari koje štite kožu od štetnih utjecaja sunčevih zraka i priprema kožu za odgovorno izlaganje suncu.

 • ČAJ ARONIJA JABUKA I CRNI RIBIZ NATURAVITA

  13.49kn

  ČAJ ARONIJA JABUKA I CRNI RIBIZ NATURAVITA Aronija se često naziva namirnicom budućnosti te ljekovito utječe na organizam i služi u prevenciji mnogih bolesti zbog snažnog antioksidativnog i antikancerogenog djelovanja. U kombinaciji s jabukom i crnim ribizom, najljekovitijim ribizom koji postoji, svaki dan obogatite zdravim i mirisnim tonovima u šalici ovog novog Naturavita čaja.

 • DIETPHARM VITAMIN E 200 30 KAPSULA

  54.50kn

  Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin E djeluje kao antioksidans štiteći strukture u stanicama od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

 • ESI ZELENI ČAJ KAPSULE 60X500 MG

  71.04kn

  Dodatak prehrani za osvježenje i vitalnost cijelog organizma te obogaćivanje prehrane antioksidansima. Ispijanje zelenog čaja ima povoljan učinak na reguliranje krvnog tlaka, snižavanje razine kolesterola u krvi i poticanje sagorijevanja kalorija.

 • JAMIESON COQ10 120 MG CPS 60

  289.90kn

  CoQ10 120 mg proizveden je iz potpuno prirodnog fermentiranog kvasca i ima visoku razinu bioraspoloživosti.

 • PROPOLIS SPREJ ALKOHOLNI 20 ML PĆELARSTVO RADOŠEVIĆ

  76.00kn

  Radošević propolis sprej alkoholni ekstrakt.

 • PROPOLIS SPREJ BEZALKOHOLNI 20 ML PĆELARSTVO RADOŠEVIĆ

  76.00kn

  Propolis je najjači prirodni antibiotik i antioksidans. Propolis djeluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite tako da ih uništava ili sprječava njihov rast i razvoj. Veže slobodne radikale u organizmu. Izvrstan za imunitet u svako doba godine.

 • SOLGAR SELEN 100 μg TBL A100

  129.00kn

  Selen pridonosi normalnoj funkciji štitnjače i imunološkog sustava, održavanju normalne kose i noktiju, normalnoj spermatogenezi te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

 • SOLGAR VM-75 TABLETE A60

  259.52kn

  Dodatak prehrani s vitaminima, mineralima, antioksidansima, bioflavonoidima i biljnom osnovom u prahu (lucerna, acerola, peršin, potočarka, šipak).

 • SOLGAR VM-75® TBL A30

  146.38kn

  Vitamini B2, B3, B5, B6, B12, folna kiselina i vitamin C pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B2, B3 i biotin pridonose održavanju normalne kože i sluznice. Biotin, vitamin B1, B3, B6 i B12 pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Vitamin C pridonosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava. Vitamini C i E doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.