DIETPHARM BIO-C 500 KAPSULE A40

Naša najniža cijena: 9.29
Akcijska cijena: 7.43

Bio-C 500® namijenjen je osobama koje imaju oslabljen imunitet, nedostatak energije, te osjećaju umor i iscrpljenost. 500 mg vitamina C s odgođenim oslobađanjem i dodatkom bioflavonoida iz kore agruma. Osobito se preporučuje starijim osobama, rekreativcima i sportašima.

Kapsule s odgođenim oslobađanjem za podršku energiji!  

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

DIETPHARM BIO-C 500 KAPSULE A40

  • ODGOĐENO OSLOBAĐANJE
  • SMANJUJE ISCRPLJENOST I UMOR
  • KORISNO DJELOVANJE NA KRVNE ŽILE
  • JAČANJE IMUNITETA

Dodatak prehrani s vitaminom C i kompleksom bioflavonoida iz kore ploda agruma. Bio-C 500® kapsule namijenjene su osobama koje osjećaju iscrpljenost i umor, nedostatak energije, fizički aktivnim osobama i osobama oslabljenog imunološkog sustava. Bioflavonoidi su prirodne tvari iz biljaka koje izrazito pojačavaju pozitivne učinke vitamina C. Naročito im se pripisuje korisno djelovanje na krvne žile.

Zaštita želudca

Vitamin C i bioflavonoidi nalaze se u specifičnim DRcaps® kapsulama s produljenim oslobađanjem koje se polako otapaju i oslobađaju svoj sadržaj tek u crijevima nakon što prođu želudac. DRcaps® kapsule štite želudac od sastojaka kapsule kao i sastojke kapsule od želučane kiseline.

Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnoj funkciji imunološkog sustava, te održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. Koristan učinak postiže se dodatnim unosom najmanje 200 mg vitamina C na dan, uz preporučeni unos vitamina C.

Bez laktoze, bez glutena. Primjerno za vegane.

Sadrži: U preporučenoj dnevnoj dozi
1 kapsula % PU*
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 500 mg 625
Kompleks bioflavonoida iz kore ploda agruma (Citrus spp.)
s najmanje 35% flavonoida računano kao hesperidin
40 mg

Upozorenje: Vitamin C može povećati apsorpciju željeza. Potreban je oprez kod bubrežnih bolesnika i uzimanja antikoagulansa. Tijekom trudnoće i dojenja potrebno se o dozi vitamina C posavjetovati s liječnikom.

Primjena:

Odrasli i djeca iznad 12 godina uzimaju 1 kapsula na dan uz obrok, najbolje ujutro.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

DIETPHARM BIO-C 500 KAPSULE A40

Pakiranje: 40 kapsula s odgođenim oslobađanjem

Pogledajte DIETPHARM proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica