AMANTILLA KAPI 30ML

19.90

Amantilla Relax kapi sadrže ekstrakt korijena valerijane (odoljen), biljke koja je sinonim za prirodno sredstvo koje doprinosi opuštanju i održavanju normalnog sna.

Djeluje brzo i dozu treba odrediti individualno. Preporučuje se o primjeni savjetovati s liječnikom ili ljekarnikom i pratiti učinke.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

AMANTILLA KAPI 30ML

Amantilla Relax kapi su dodatak prehrani. Sadrže ekstrakt korijena valerijane ili odoljena, koji se od davnina koristi kao prirodno sredstvo za ublažavanje stresa i koji doprinosi opuštanju i održavanju normalnog sna.

Primjena:

Amantilla Relax kapi uzimaju se na usta, u obliku otopine u vodi. Prije upotrebe protresti bočicu. U čašu dodati 15 kapi i 120 ml vode. Pričekati jednu minutu, a nakon toga popiti. Za što bolje djelovanje najbolje je koristiti 15 minuta prije spavanja. Djeluje brzo i dozu treba odrediti individualno. Preporučuje se o primjeni savjetovati s liječnikom ili ljekarnikom i pratiti učinke.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Amantilla Relax kapi mogu se koristiti po potrebi.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 12 godina starosti.
Trudnoća i dojenje: ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Ne preporučuje se istodobno uzimanje s lijekovima istog djelovanja.

Čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

Sastav:

Filtrirana mineralna voda, etanol, ekstrakt korijena odoljena (Valeriana officinalis).

AMANTILLA KAPI 30ML

Pakiranje: 30 ml

Pogledajte sve proizvode kategorije STERS, GUBITAK ENERGIJE I NESANICA.
Težina 0.5 kg
Košarica