DR.THEISS MUCOPLANT EUKALIPTUSOVA MAST 50G

7.23

Dr. Theiss Mucoplant Eukaliptusova mast koristi se za ublažavanje simptoma bolesti dišnog sustava povezanih s prehladom kao što je prehlada bez komplikacija i bronhijalni katar bez komplikacija.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

DR.THEISS MUCOPLANT EUKALIPTUSOVA MAST 50G

Dr. Theiss Mucoplant Eukaliptusova mast namijenjena je za vanjsku uporabu na kožu u djece starije od 4 godine, adolescenata i odraslih i za inhaliranje.

Primjena:

Za vanjsku primjenu na kožu: Ovu mast namijenjenu za lokalnu primjenu nanijeti u tankom sloju i utrljati na prsa i leđa 2 do 3 puta dnevno, naročito prije odlaska na spavanje, a zatim mjesta prekriri toplom flanelskom ili vunenom tkaninom ili se toplo obući.

Za inhalaciju: Grudicu masti veličine graška otopiti u vrućoj vodi. Staviti ručnik preko glave i inhalirati 5 do 10 minuta. Mast je prikladna za inhaliranje bez inhalatora (inhaliranjem vodene pare nakon otapanja masti u posudi vruće vode te stavljanjem ručnika preko glave), ali može se primijeniti i jednostavan neelektrični inhalator. U slučaju primjene inhalatora potrebno je slijediti uz njega priloženu uputu.

DR.THEISS MUCOPLANT EUKALIPTUSOVA MAST 50G

Pakiranje: 50 g

https://www.ljekarne-plantak.hr/brandovi/dr-theiss/

Težina 0.5 kg
Košarica