RUNNING MAX GEL 100ML

12.07

Gel objedinjuje 7 aktivnih prirodnih tvari, a namijenjen je svima koji se bave sportom s posebnim naglaskom na trkače. Njegovom upotrebom trkači trebaju manje vremena za zagrijavanje i odmor što znači više treniranja, manje ozljeda a samim time i brže postignuće željenog rezultata.

Blagotvorno djeluje na napetosti i reumatske bolove.

SKU: C012036 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

RUNNING MAX GEL 100ML

  • djeluje na brže zagrijavanje
  • namijenjen svima koji se bave sportom
  • specijalno formuliran za trkače i maratonce
  • smanjuje boli u mišićima za vrijeme i nakon treninga
  • smanjuje i uklanja grčeve, te ubrzava oporavak mišića

Pomaže trenutnom uklanjanju bolova nastalih uslijed grčeva, kod bolova uslijed degenerativnih promjena kostiju i reume, kod umora i sportskih aktivnosti, te kod problema loše cirkulacije.

Proizvod je specijalno formuliran kako bi učinkovito ublažio simptome i posljedice koje dugotrajan fizički napor čini tijelu trkača, te je razvijan je u uskoj suradnji s trkačima diljem svijeta. Pravilnim i redovnim korištenjem trkači su potvrdili da, osim što su brže spremljeni za fizičku aktivnost, smanjuju i vrijeme potrebno za odmor te se mogu prije vratiti treninzima.

Za optimalan učinak gel je preporučljivo koristiti prije i poslije fizičke aktivnosti kako bi maksimalno omogućio iskorištavanje tjelesnih potencijala tijekom aktivnosti, te djelovao regenerativno nakon iste.

RunningMAX® gel objedinjuje 7 aktivnih prirodnih tvari kako bi osigurao sportašima najbolji način da izvuku potencijal koji imaju u sebi. Kako bi osigurao kvalitetu i trajnost proizvoda nalazi se u vakuumskom pakiranju i ne gubi svoju vrijednost pri niskim i/ili visokim temperaturama.

Aktivni sastojci su: bergamot, ekstrakt kineske mente, eukaliptus, lavanda, ekstrakt borovih iglica (smreka), ekstrakt borovih iglica (pinija) i menta.

100% je prirodan, ne sadrži alkohol, mineralna ulja, umjetne konzervanse, boje i parfeme, te je doping free.

Nije namijenjeno za dojenčad i malu djecu. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicama. Ne smije se nanositi na otvorene rane i upaljenu kožu.

Primjena:

Umasirati laganim kružnim pokretima 1-2 minute kako bi se kroz kožu upili svi aktivni sastojci, te postupak nastaviti i sljedeći dan ukoliko su bolovi još uvijek prisutni. Osjećaj djelovanja je dubinski. Razdoblje primjene je prije fizičke aktivnosti i neposredno nakon i prema potrebi.

RUNNING MAX GEL 100ML

Količina: 100 ml

Pogledaj proizvode kategorije KOSTI, ZGLOBOVI I MIŠIĆI.

Težina 0.5 kg
Košarica