PURESSENTIEL KIDS SPREJ PROTIV KOMARACA 60ML

13.01

  • Učinkovito odbijaju komarce do 7 sati.
  • Bez štetnih plinova, aktivno 100% biljnog porijekla.
  • Umirujuće djelovanje na kožu u slučaju ugriza.
  • Nemasna i neljepljiva tekstura.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

PURESSENTIEL KIDS SPREJ PROTIV KOMARACA 60ML

Puressentiel sprej protiv komaraca i insekata učinkovito odbija komarce u umjerenim i tropskim područjima do 7 sati.  Zahvaljujući mješavini od 5 eteričnih ulja, ovaj sprej protiv uboda također će biti idealan za umirivanje kože u slučaju ugriza.

Sa svojim dvostrukim djelovanjem, repelentnim i umirujućim, najbolji je saveznik djeci od 30 mjeseci da u potpunosti uživaju u aktivnostima na otvorenom!

0% neurotoksično sredstvo protiv insekata i bez pogonskih plinova.

Sadrži biljni alkohol. Sadrži : CITRONELLAL, MENTHONE, GERANIOL. Djelatna tvar: ulje eukaliptusa citriodora, hidratizirano, ciklizirano (CAS 1245629-80-4): 30% (m / m).

Ne koristite ovaj sprej protiv komaraca i insekata kod djece mlađe od 30 mjeseci. Čuvati izvan dohvata djece.  Može izazvati alergijsku reakciju.

Izaziva ozbiljnu iritaciju oka. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicama. Ukoliko dođe do kontakta s očima- oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ako iritacija oka i dalje traje potražite liječničku pomoć. AKO SE PROGUTA, odmah nazovite centar za trovanje ili liječnika. Ako se obratite liječniku, dostavite proizvod. Držati podalje od pića i hrane za životinje. Držati podalje od topline. Zapaljiva tekućina i para, zabranjeno pušenje u blizini. Koristite samo u dobro prozračenim prostorima. Izbjegavajte ispuštanje u okoliš.  Ne upotrebljavajte u bilo koju drugu svrhu osim one za koju je namijenjena. Oprezno koristite sredstvo protiv komaraca, prije upotrebe pročitajte naljepnicu i informacije o ovom proizvodu.

Primjena:

Prije upotrebe dobro promućkajte, a zatim poprskajte 6 puta po području koje želite zaštititi. Razmažite poprskano područje kože kako biste ravnomjerno rasporedili proizvod.

  • za djecu ( od 30 mjeseci) – do 7 potiska spreja dnevno (1 sprej = 0,18 ml).
  • za lice – raspršite proizvod po rukama (1 potisak), zatim nanesite na obraze i čelo, do 3 puta dnevno

Ne zaboravite temeljito oprati ruke nakon svake uporabe i ponovo nanijeti Puressentiel sredstvo protiv komaraca u slučaju plivanja ili znojenja.

PURESSENTIEL KIDS SPREJ PROTIV KOMARACA 60ML

Pakiranje: 60 ml

Pogledajte sve PURESSENTIEL proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica