PURESSENTIEL ANTIBAKTERIJSKI GEL 80ML

4.84 (36.47 kn)

Puressentiel antibakterijski gel s 3 eterična ulja savršen je za dezinfekciju ruku bez vode, sapuna i bez ispiranja u bilo koje doba dana.

TRENUTNO DJELOVANJE. NE ISUŠUJE RUKE!

SKU: C009289 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

PURESSENTIEL ANTIBAKTERIJSKI GEL 80ML

Gel za brzu dezinfekciju ruku, bez vode, sapuna i ispiranja. Djelotvorni sastojak je 100% na biljnoj bazi: 71,9% bio–alkohola denaturiranog ne–ftalatima. Sadrži tri 100% čista i prirodna eterična ulja (lavanda, limun, stablo čajevca) i umirujuću aloe veru. Dermatološki testirano.

Ima trostruko djelovanje:

  • baktericidno (1),
  • virucidno (2)
  • levurocidno (protiv gljivica) (3).

U PRVOJ MINUTI UNIŠTAVA 99,9% BAKTERIJA I VIRUSA

Djelotvoran je protiv virusa gripe A (uključujući H1N1), gastroenteritisa (mišji norovirus) i adenovirusa tipa 5.

Proizvod sadrži aloe veru protiv isušivanja ruku. Trenutni učinak hidratacije: do 105% više hidratacije.

U skladu je s europskim standardima za dokazivanje učinkovitosti protiv bakterija, viruse i gljivice treba testirati na određenim mikroorganizmima pod točno definiranim uvjetima u određeno vrijeme.

Sastojci: Djelatna tvar: etanol (br. CAS 64-17-5) 71,9% (m / m). Eterična ulja: čajevac, limun , lavanda

Vanjska uporaba. Lako zapaljiva tekućina i isparenja. Izaziva iritaciju oka. Držati podalje od topline, iskri,otvorenog plamena i  vrućih površina.

Izbjegavajte kontakt s očima, ranama i sluznicama. KONTAKT S OČIMA: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ako iritacija oka i dalje traje: potražite liječničku pomoć. Ne gutati. Ako se proguta, odmah potražite liječničku pomoć i pokažite proizvod.

Ne preporučuje se djeci mlađoj od 3 godine. Držite djecu izvan dohvata. Uklonite sadržaj spremnika u skladu s lokalnim / regionalnim / nacionalnim / međunarodnim propisima. Izbjegavajte ispuštanje u okoliš. Vodeno-alkoholni gel držite dalje od svjetlosti i topline.

Primjena:

60 sekundi između dlanova trljajte količinu gela veličine kovanice (3 ml). Pažljivo koristite hidroalkoholni gel, prije nego što ga počnete upotrebljavati, pročitajte naljepnicu i informacije o ovom proizvodu.

PURESSENTIEL ANTIBAKTERIJSKI GEL 80ML

Pakiranje: 80 ml

Pogledajte sve proizvode kategorije ANTISEPTICI.

Košarica
Scroll to Top