NATURAL WEALTH PAPAJA ENZIM TABLETE A100

9.45

Natural Wealth® Papaja enzim koncentrirani je izvor probavnih enzima koji sudjeluju u razgradnji bjelančevina i složenih ugljikohidrata. U obliku je ukusnih tableta za žvakanje. Omogućavaju učinkovitiju razgradnju hrane, bolju apsorpciju i smanjenu nadutost.

ZA BOLJU PROBAVU I EFEKTIVNIJU APSORPCIJU NUTRIJENATA.

SKU: C003119 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NATURAL WEALTH PAPAJA ENZIM TABLETE A100

 • KONCENTRIRANI IZVOR ENZIMA
 • PAPAIN, AMILAZA I PROTEAZA
 • OSOBITO POMAŽE STARIJIM OSOBAMA

Papaja je tropsko voće koje sadrži prirodne enzime među kojima je najpoznatiji enzim papain. Papain je proteolitički enzim prirodnog podrijetla koji razgrađuju proteine u lako probavljive aminokiseline. Amilaze su skupina hidrolitičkih enzima koje razgrađuju složene ugljikohidrate, škrob i glikogen, do jednostavnijih šećera. Proteaze su enzimi koji kataliziraju razgradnju proteina.

Učinci probavnih enzima u organizmu:

  • smanjena nadutost
  • učinkovitija razgradnja hrane
  • bolja apsorpciji nutrijenata
  • povećavaju razinu energije
  • ublažavaju upalne procese
  • pomaže zdravlje crijeva

Probavni enzimi sudjeluju u svim fazama probavnog procesa, te omogućavaju probavu hrane i prenošenje njezinih hranjivih sastojaka putem krvi do svih stanica organizma. Nedovoljno probavljena hrana u probavilu podložna je procesima truljenja, te se tako organizmu oduzima energija i potiče razmnožavanje parazita, gljivica, bakterija i drugih mikroorganizama koji uzrokuju razne bolesti i zdravstvene tegobe.

Također, ako gušterača ne stvara dovoljno probavnih enzima, organizam sam ne može dobro razgraditi hranu te je apsorpcija nutrijenata otežana. To stanje se naziva MALAPSORPCIJA i rezultira nadutošću, plinovima, grčevima u trbuhu, proljevom, lošom probavom, ali i manjkom nutrijenata u organizmu.

Stanja poput cistične fibroze, raka gušterače, kroničnog pankreatitisa ili operacija na probavnom sustavu zahtijevaju probavne enzime u obliku suplemenata jer ih tijelo ne može proizvesti samo. Ponekad se radi o genetskim predispozicijama organizma da ne proizvodi dovoljno potrebnih enzima ili kao posljedica lijekova poput antibiotika.

DEVET (9) TABLETA SADRŽI: KOLIČINA:
Papain    135 mg
Proteaza     18 mg
Amilaza      18 mg
Plod papaje (Carica papaya)      9 mg

Bez glutena, mlijeka/mliječnih proizvoda, umjetnih boja, aroma i konzervansa.

Pogodno i za vegetarijancei vegane.

Način uzimanja:

Otopiti u ustima jednu (1) do tri (3) tablete nakon svakog obroka (do 9 tableta dnevno).

NATURAL WEALTH PAPAJA ENZIM TABLETE A100

Pakiranje: 100 tableta

Pogledajte NATURAL WEALTH proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica