BIONIKE TRIDERM A.D. EMOLLIENT BALZAM 450ML

26.22

Hranjivi emolijentni balzam vrlo bogate teksture, za njegu i omekšavanje suhe kože tijela kod atopijskog dermatitisa. Sastojak AD-RESYL® pomaže balansiranju kožne mikrobiote, ublažava reaktivnost, te pomaže smanjenju suhoće, svrbeža i crvenila.

Suha koža sklona atopijskom dermatitisu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIONIKE TRIDERM A.D. EMOLLIENT BALZAM 450ML

  • POBOLJŠAVA HIDRATACIJU
  • SMANJUJE EPIZODE SUHOĆE I SVRBEŽA
  • ODRŽAVA FUNKCIJU LIPIDNE BARIJERE
  • IDEALAN ZA ZIMSKO RAZDOBLJE

Bogati omekšavajući balzam koji povećava hidrataciju kože i obnavlja funkciju barijere kože sklone atopijskom dermatitisu. Time pomaže u sprječavanju i smanjenju epizoda suhoće, svrbeža i crvenila. Preporučuje se primjena svakodnevno ili kao pomoćni tretman za korištenje posebno u hladnijoj sezoni, za dojenčad, djecu i odrasle sa suhom kožom sklonom atopijskom dermatitisu.

  • Glicerin (5%) ima hidratizirajući i omekšavajući učinak.
  • AD-RESYL® aktivni sastojak koji ponovno uravnotežuje mikrobiotu i smanjuje reaktivnost kože, čime pomaže u sprječavanju suhoće, svrbeža i crvenila, tipičnih kožnih manifestacija atopijskog dermatitisa.Ssmanjuje upalu i poboljšava hidrataciju kože.
  • Lipidna faza (37,5%) vraća koži masne sastojke i potiče proizvodnju vlastitih lipida. Sprječava transepidermalni gubitak vode, pogodujući pravilnoj hidrataciji kože. Čini kožu mekom i umiruje svrbež.

Balzam s teksturom bogate uljno-vodene emulzije formuliran s minimalnim brojem sastojaka, kako bi se minimizirala mogućnost alergijske reakcije. Koristi se za svakodnevnu njegu suhe kože, a osobito je pogodan za primjenu u hladnijoj sezoni, s velikim promjenama vanjskih temperatura u odnosu na zagrijan suh zrak u zatvorenom prostoru. Pogoduje trenutnoj hidrataciji najudaljenijih slojeva epiderme.

Krema je osobito prikladna u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal), konzervanse, parfeme ili gluten.

Primjena:

Nanijeti 1 do 2 puta na dan na prethodno opranu kožu lica i tijela te lagano razmazati do potpunog upijanja. Po potrebi ponoviti nanošenje.

BIONIKE TRIDERM A.D. EMOLLIENT BALZAM 450ML

Količina: 450 ml

Pogledajte BIONIKE TRIDERM proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica