BIODERMA ATODERM INTENZIVNA KREMA 500ML

28.02

Intenzivni umirujući balzam koji ublažava svrbež i sprječava iritacije vrlo suhe nadražene kože. Obnavlja njezinu prirodnu ravnotežu, vraća osjećaj ugode i dugotrajno ojačava kožu.

Za vrlo suhu, osjetljivu i atopičnu kožu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIODERMA ATODERM INTENZIVNA KREMA 500ML

Intenzivni balzam za ublažavanje svrbeži osjetljive, vrlo suhe i atopične kože.

  • sprječava iritaciju
  • umiruje kožu i smanjuje nagon za češanjem
  • intenzivno hrani i nadoknađuje lipide
  • obnavlja prirodnu ravnotežu kože
  • obnavlja kožu, jača je i čini elastičnijom
  • omekšava kožu i sprječava njezino isušivanje

Vrlo dobra podnošljivost. Za cijelu obitelj (osim nedonoščadi). Neljepljiva, nemasna tekstura brzo se upija u kožu. Formula je bez mirisa.

Ekskluzivan kompleks Lipigenium™, sastavljen od biolipida koji se prirodno nalaze u epidermi, trajno obnavlja zaštitni sloj kože biološki potičući sintezu lipida i proteina. Dermatološki agens protiv svrbeži PEA brzo umiruje svrbež i smanjuje nagon za češanjem.

Patent Skin Barrier Therapy™ sprječava prianjanje bakterija koje uzrokuju iritaciju čak i na najsušoj koži.

Preporučuje se svakodnevno korištenje balzama, bez obzira na to nalazite li se u akutnoj fazi ili ne. Redovitom upotrebom dolazi do produljenja trajanja faze mirovanja, a time i do poboljšanja kvalitete života.

Način upotrebe:

Nanesite 1 – 2 puta dnevno na očišćenu kožu. 3.6.9 metoda je nova metoda sistematizacije primjene razvijena je kako bi se utvrdila odgovarajuća doza za upotrebu kreme Atoderm.

  1. 3 pritiska pumpice za NOVOROĐENČE: 1 pritisak pumpice za lice, vrat i prsa, 1 pritisak pumpice za obje ruke i leđa, 1 pritisak pumpice za obje noge.
  2. 6 pritisaka pumpice za DIJETE: 1 pritisak pumpice za lice i vrat, 1 pritisak pumpice za prsa, 1 pritisak pumpice za leđa, 1 pritisak pumpice za obje ruke, 1 pritisak pumpice po nozi (x2).
  3. 9 pritisaka pumpice za ODRASLE: 1 pritisak pumpice za lice i vrat, 1 pritisak pumpice za prsa, 1 pritisak pumpice za leđa, 1 pritisak pumpice po ruci (x2) – 2 pritiska pumpice po nozi (x2).

BIODERMA ATODERM INTENZIVNA KREMA 500ML

Pakiranje: 500 ml

Pogledaj sve BIODERMA proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica