KREME POSLIJE SUNČANJA

Prikazuje se svih 5 rezultata

 • COMBUSTEN SPREJ

  82.69kn

  Combusten sprej sadrži visoki udio pantenola u jedinstvenoj kombinaciji s kalcijevim hidroksidom koji ima izraženo adstrigentno djelovanje te aloe verom i maslinovim uljem koji učinkovito rješavaju probleme iritirane kože nastale uslijed prekomjernog izlaganja suncu.

 • ESI ALOE VERA GEL S ULJEM ČAJEVCA 200ML 1+1gratis

  74.00kn

  Aloe vera ESI – GEL obogaćen vitaminom E i uljem čajevca svrstava se u kategoriju kozmetike s posebnom namjenom. To je bioaktivni proizvod s antimikrobnim djelovanjem, namijenjen za intenzivnu njegu, zaštitu i hidrataciju kože dojenčadi, djece i odraslih.

 • OLEOTHERAPY KAKAO MASLAC 75 g

  54.38kn

  Osobito se preporučuje u prevenciji, nastanka strija, poboljšavajući elastičnost kože. Izvrstan je za njegu kože nakon izlaganja suncu, te u prevenciji preuranjenog starenja kože (osobito fotostarenje kože). Kakao maslac topi se (tali) na temperaturi ljudskog tijela. + 100% čisti, prirodni maslaci + Bez konzervansa + Bez mirisa Kada se u jednom proizvodu spoje priroda, farmaceutska […]

 • OLEOTHERAPY KARITE MASLAC HLADNO PREŠANI 100 G

  41.25kn

  Naziva se još i «afričkim zlatom», a stoljećima se koristi zbog svojih zaštitnih učinaka na koži, dubinske hidratacije i omekšavanja.

 • RAPID BRONZ 200ML VITAL PLUS

  129.00kn

  Krema za lice i tijelo, za pripremu kože na izlaganje suncu.