NATROL BRUSNICA 800MG KAPSULE A30

11.60

Sadrži 800 mg ekstrakta po serviranju (dvije kapsule), i to koncentrat brusnice sjevernoameričkog kontinenta garantirane kvalitete. Brusnica, uz terapiju, može pomoći bržem otklanjanju infekcije urinarnog trakta, te je ženama odavno poznat popularni pomagač iz narodne medicine. Također je poznat izvor antioksidansa.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NATROL BRUSNICA 800MG KAPSULE A30

Natrol® Cranberry ekstrakt u kapsulama sadrži koncentrirani ekstrakt brusnice sjevernoameričkog kontinenta, s kontroliranih 30-35% organskih kiselina.  Ekstrakt brusnice dobiven iz ploda sadrži antocijane, elagitanine, flavonole, katekhine i fenolne kiseline.

Postoje studije koje ističu da postoji uočeni mehanizam djelovanja koji ne dozvoljava bakterijama da se lijepe uz stijenku mjehura, što ih čini podložnijim djelovanju antibiotika. Iako se od davnina koristi kao prvi izbor kod urinarnih infekcija, EFSA (Europska agencija za sigurnost hrane) nije odobrila niti jednu zdravstvenu tvrdnju za brusnicu. Klinički je dobro istražena, no uporeba se u Europi temelji samo na pretpostavkama narodne medicine.

Natrol ekstrakt brusnice standardiziran je na minimalno 30-35% organskih kiselina u ekstraktu. Iako je primarno koriste žene, mogu je uzimati i muškarci.

Nutritivne vrijednosti
Dvije kapsule sadrže: %P.U.
Ekstrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon), plod 800 mg *

Sastojci: ekstrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon), želatina, maltodekstrin, tvar za sprečavanje zgrušavanja: trikalcijev fosfat, tvari za sprečavanje zgudnjavanja: magnezijev stearat; silicijev dioksid, regulator kiselosti: magnezijev hidroksid, pročišćena voda.

NE sadrži: kvasce, pšenicu, mlijeko, jaja, soju, umjetne boje i okuse, pridodane šećere i konzervanse

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Način primjene:

Uzmite 2 kapsule, jednom dnevno, uz obrok.

NATROL BRUSNICA 800MG KAPSULE A30

Pakiranje: 30 kapsula

Potražite sve NATROL proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica