AURAXOL CUMINAKAPS A60 1+1 PROMO

15.20

Jača imunitet i potpomaže zdravlje srca i krvnih žila. Sadrži čisto hladno prešano ulje od sjemenki crnog kima cijenjenog zbog udjela linolne i oleinske masne kiseline, te biljnih sterola i beta-sitosterola.

Uštedite uz  posebno PROMO pakiranje!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

AURAXOL CUMINAKAPS A60 1+1 PROMO

CuminaKaps® dodatak je prehrani u obliku mekih uljnih kapsula. Ulje crnog kima bogato je nezasićenim masnim kiselinama, linolnom kiselinom i oleinskom kiselinom, te sastojcima koji se koriste u nutritivnoj terapiji za jačanje otpornosti organizma, što je osobito važno u hladno i vlažno vrijeme kada su česte infekcije dišnog sustava.

  • Nezasićene masne kiseline iz ulja crnog kima imaju pozitivan učinak na cjelokupno stanje organizma.
  • LINOLNA kiselina (omega-6) je višestruko nezasićena masna kiselina, poznata po učinku na reguliranje razine kolesterola u krvi.
  • OLEINSKA kiselina (omega-9) je jednostruko nezasićena masna kiselina i osnova mediteranske prehrane.

Linolnu i oleinsku kiselinu ljudski organizam ne sintetizira stoga se moraju unositi hranom. Zamjena zasićenih masti u prehrani nezasićenim masnim kiselinama doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Koristan učinak na reguliranje razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 10 mg linolne kiseline, iz svih prehrambenih izvora.

Doza od 3 kapsule sadrži: hladno prešano ulje od sjemenki crnog kima (Nigella sativa) 1500 mg, od toga linolna kiselina (LA) 855 mg i oleinska kiselina 360 mg

*BROJ OBAVIJESTI MINISTARSTVA ZDRAVSTVA RH: KLASA: 541-02/21-01/188, URBROJ: 534-03-3-2/11-21-2 od 13.05.2021.

Upozorenje: Osobe koje su na terapiji lijekovima trebaju se prije uzimanja ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom, jer esencijalne masne kiseline mogu pojačavati učinak lijekova za snižavanje kolesterola u krvi.

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način uporabe:

Uzimati 2 do 3 kapsule na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.

AURAXOL CUMINAKAPS A60 1+1 PROMO pakiranje

Pakiranje 60 kapsula +60 kapsula

Pogledajte sve AURAXOL proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica