ČUPKO TOPLI VOSAK 100G

6.79

Čupko vosak za toplu depilaciju omogućava vam vrlo temeljito uklanjanje svih neželjenih dlačica s tijela. Jedinstveni vosak vrlo se dobro prilagođava svim neravninama na tijelu te omogućava temeljitu depilaciju svih područja.

Nema na zalihi

SKU: C006690 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ČUPKO TOPLI VOSAK 100G

Vosak za toplu depilaciju ne samo da uklanja dlačice s korijenom nego ima i dugotrajan učinak od 2 do 4 tjedna. Vaša koža postaje mekana i savršeno glatka. Kako biste postigli bolje rezultate tj. kako biste razrijedili i posvijetlili dlačice, preporučuje se depilacija jednom mjesečno kroz cijelu godinu. Mjere opreza -Vosak za toplu depilaciju namijenjen je upora- bi na licu, nogama, rukama, pazušnom području i bikini području, ali nije pogodan za uporabu na perianalnim ili genitalnim područjima. Ne koristite ga ako imate proširene vene, madeže, posjekotine, nadraženu kožu. Ukoliko imate kakav poremećaj na koži ili pijete lijekove koji utječu na kožu, savjetujte se s doktorom prije upotrebe. Proizvod nije pogodan za starije osobe i dijabetičare.

Primjena:

Koža prije upotrebe treba biti suha i nemasna. Zagrijavajte posudicu s voskom do trenutka kad vosak postane tekuća, potom ga ostavite da se hladi 3 do 5 minuta. Prije upotrebe toplinu voska isprobajte na maloj površini kože. Nanesite špatulom deblji sloj voska u smjeru rasta dlačica. Ostavite vosak 10 sekundi da se stvrdne, a zatim ga brzim pokretom povucite u smjeru suprotnom od rasta dlačica.
Nakon depilacije nanesite  gel za ublažavanje crvenila i nadraženosti kože.
Držati izvan dohvata djece. U slučaju gutanja potražite savjet liječnika. Nakon korištenja proizvoda pričekajte 24 sata prije sljedeće upotrebe parfimiranih proizvoda, antiperspiranata, izlaganja suncu ili plivanja.  Ako osjetite nelagodu, peckanje ili nastanu modrice, nanesite hladan oblog. Ako simptomi ne nestanu u roku od 24 sata, potražite savjet liječnika.

ČUPKO TOPLI VOSAK 100G – ROK TRAJANJA 30.11.2022.

Pakiranje: 100g

https://www.ljekarne-plantak.hr/akcije/

Težina 0.5 kg
Košarica