PASTA ZA ZUBE PLIDENTA SUPER FRESH 75ML

14.91kn

Zahvaljujući idealnoj formulaciji snažnog ekstrakta paprene metvice (peperminta) i mentola i učinka fluora koji sprječava razvoj zubnog karijesa i pospješuje proces remineralizacije površine zubne cakline Plidenta Superfresh je dugi niz godina najomiljenija zubna pasta u Hrvatskoj i šire.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana
SKU: C005371 Kategorije: ,

PASTA ZA ZUBE PLIDENTA SUPER FRESH 75ML

FLUOR
Flour iz paste za zube u ustima stvara flouridni spoj koji štiti caklinu od oštećenja kiselinom koju stvaraju bakterije. Samo korištenjem pasti za zube koje sadrže flour može se prema istraživanjima smanjiti pojava karijesa za 17-38%. Fluor djeluje tako da se ugrađuje u zubnu caklinu stvarajući fluoro-apatit, mineral koji je mnogo otporniji prema mehaničkom trošenju i kiselinama nego postojeći hidroksiapatit. Fluor djeluje na bakterije i enzime u usnoj šupljini i na taj način ometa transformaciju glukoze (šećera) u mliječnu kiselinu koja dekalcinira caklinu i time omogućuje razvitak zubnog karijesa.

PEPERMINT
Pepermint ilipaprena metvica je biljka koja u sebi sadrži visok postotak mentola. U upotrebi je već stoljećima u raznim oblicima, a kao sastojak zubih pasti nakon pranja zubi ostavlja osjećaj svježine i čistoće u ustima. Sastojak je aroma u većini Plidenti.

PASTA ZA ZUBE PLIDENTA SUPER FRESH 75ML

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/oralno-zdravlje/

Košarica
Scroll to Top