DIETPHARM MAKULIN FRESH KAPI

10.49

Spas za Vaše suhe i umorne oči! Makulin® Fresh sterilne kapi za vlaženje oka s natrijevim hijaluronatom 0,2% i biljnim hidrolatima, pomažu kod iritacije, suhoće i pečenja, osjećaja stranog tijela u očima, kod konjunktivitisa kao i učestalog i dugog korištenja kontaktnih leća.

SKU: C004387 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

DIETPHARM MAKULIN FRESH KAPI

Sterilne kapi za vlaženje oka s natrijevim hijaluronatom 0,2% i biljnim hidrolatima.

Pomažu kod iritacije, suhoće i pečenja te osjećaja stranog tijela u očima koji su posljedica utjecaja iz okoliša (vjetar, sunce, suhi zrak, slana voda, dim, pretjerana svjetlost, klima, grijanje, dugo korištenje računala) ili u slučaju operacije oka, konjunktivitisa te učestalog i dugog korištenja kontaktnih leća. Pomažu kod crvenih i umornih očiju.

Bočica ima inovativni i patentirani mehanizam za višestruko doziranje na pritisak (OSD – Ophtalmic Squeeze Dispenser). OSD tehnologija čini proizvod sigurnim za primjenu jer sprečava onečišćenje otopine te ona ostaje sterilna do 12 tjedana nakon otvaranja.

Primjena:

Ukapati 1 kap u oko 2 do 3 puta na dan prema potrebi, primjenjujući lagani pritisak na tijelo bočice. Otopina je kompatibilna s mekim kontaktnim lećama. Detaljne upute, upozorenja i mjere opreza nalaze se u unutarnjoj Uputi o proizvodu.

DIETPHARM MAKULIN FRESH KAPI

Pakiranje: 10 ml koja sadrži više od 250 kapi.

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/zdravlje-oka/

Težina 0.5 kg
Košarica