Strauss Heartdrops – kapi za srce 50ml

45.29

  • čiste krvne žile od aterosklerotskog plaka
  • potiču normalnu cirkulaciju
  • doprinose normalnom radu srca
  • snižavaju krvni tlak
  • utječu na razinu masnoća u krvi
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

Strauss Heartdrops – kapi za srce 50ml

Strauss kapi su klinički dokazan prirodan proizvod koji predstavlja stečena znanja i iskustva koja su se tijekom 8 generacija prenašala u obitelji Strauss. Nalaze se na tržištu od 1980. godine, a o njihovoj učinkovitosti govore brojna svjedočanstava zadovoljnih korisnika.

Proizvođač: Strauss Naturals, Kanada

  • NNHPD licenciran (Uprava za prirodne proizvode i bezreceptne lijekove) i GMP (Dobra proizvođačka praksa) certificiran proizvođač čiji rad kontroliraju kanadsko ministarstvo zdravstva i američka Agencija za hranu i lijekove

Primjena:

Dobro protresti. Tri puta na dan staviti 0.55-2.5 ml pod jezik, zadržati 1 minutu i zatim progutati.

Sadži u maks. dnevnoj dozi (7.5 ml):

lukovica češnjaka (Allium sativum): 3266 mg

plod crvenog gloga (Crataegus laevigata): 268.5 mg

list bijele imele (Viscum album): 134.25 mg

zelen srčenice (Leonurus cardiaca): 23.25 mg

plod paprike (Capsicum annuum): 18 mg

list i cvijet crvenog gloga (Crataegus laevigata): 15.75 mg

list borovnice (Vaccinium myrtillus): 14.25 mg

kora bijele vrbe (S. alba): 9.75 mg

Sastojci: voda, etanol 35% v/v, vodeno-etanolni ekstrakti (lukovice češnjaka (Allium sativum), ploda crvenog gloga (Crataegus laevigata), lista bijele imele (Viscum album), zeleni srčenice (Leonurus cardiaca), ploda paprike (Capsicum annuum), lista i cvijeta crvenog gloga (Crataegus laevigata), lista borovnice (Vaccinium myrtillus), kore bijele vrbe (Salix alba))

  • ne sadrže kofein, gluten, soju, konzervanse, mliječne proteine, umjetna bojila ili sladila

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Napomena: Strauss kapi ne smiju koristiti trudnice, dojilje i djeca. Čuvati izvan dohvata male djece. Može izazvati nadražaj želučano-crijevne sluznice. Ne preporučuje se uzimati kod akutnih upalnih stanja i tuberkuloze, osobama s čirom želuca i dvanaesnika te bolesti bubrega ili jetre, astme.

Između uzimanja lijeka i Strauss kapi potrebno je napraviti pauzu od jedan sat ili se posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom prije uporabe. U više od 40 godina, koliko se Strauss kapi nalaze na tržištu, nisu zabilježene negativne interakcije s bilo kojom terapijom lijekova.

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i suhom mjestu, u originalnom pakiranju, na temperaturi do 25 °C. Ne čuvati u hladnjaku.

Strauss Heartdrops – kapi za srce 50ml

Pogledajte sve proizvode kategorije SRCE I KRVOŽILNI SUSTAV.

Težina 0.5 kg
Košarica