GRINTUSS SIRUP ABOCCA ZA ODRASLE 128G

13.55

Učinkovito i potpuno rješenje , 100% prirodno, za tretman svih vrsta kašlja: PRODUKTIVNOG, SUHOG, AKUTNOG I DUGOTRAJNOG.

SKU: C010198 Kategorija:
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

Djeluje na suhi kašalj sprječavanjem iritacije sluznice i na produktivni kašalj pospješujući hidrataciju i iskašljavanje sluzi. Smiruje iritaciju i grebanje u grlu te štiti sluznicu. Regulira kašalj bez da ga potiskuje te time ispunjava važnu ulogu koju ima u zaštiti gornjih dišnih puteva. Kao djelatne tvari sadrži med, molekularni kompleks smola, polisaharida i flavonoida iz grindelije, trpuca* i smilja* (Poliresin). Namijenjen je liječenju kašlja, kako suhog tako i produktivnog, za odrasle i adolescente starije od 12 godina.

GRINTUSS SIRUP ABOCCA ZA ODRASLE 128G

Primjena:

Preporuča se uzimanje 10 ml (dvije dozirane žličice) dva do četiri puta dnevno, uzimajući zadnju dozu prije spavanja. Potresti prije upotrebe. Nakon prvog otvaranja upotrijebiti proizvod u roku od tri mjeseca.

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više proizvoda. Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline i izvorne svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i pravilno čuvan proizvod.

GRINTUSS SIRUP ABOCCA ZA ODRASLE 128G

Pakiranje: 128 grama

 

Težina 0.5 kg
Košarica