BIOCLIN MULTI-GYN IRIGATOR + ŠUMEĆE TABLETE A10

20.60

Irigator za vaginalno ispiranje za prevenciju vaginalnih infekcija i kao potpora liječenju gljivičnih i/ili bakterijskih infekcija, ali i za opću vaginalnu higijenu.

SKU: C004806 Kategorija:
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

BIOCLIN MULTI-GYN IRIGATOR + ŠUMEĆE TABLETE A10

  • Irigator za vaginalno ispiranje, idealan za intenzivnu vaginalnu higijenu u prevenciji vaginalnih infekcija i ostalih smetnji tog područja.
  • Osobito pogodan za primjenu u kombinaciji s Multi-Gyn® šumećim tabletama, iako se može upotrijebiti i s drugim otopinama za ispiranje.
  • Koristiti u slučaju izraženih smetnji, kao što su neugodan miris ili boja vaginalnog sekreta, svrbež, nadraženost ili osjećaj peckanja u vaginalnom području.

Učestalost primjene je individualna i ovisi o stanju vagine. Za dobru vaginalnu higijenu dovoljno je Multi-Gyn® Vaginal Douche irigator primijeniti jednom tjedno. U slučaju potrebe za intenzivnom vaginalnom higijenom, npr. nakon menstruacije ili za prevenciju vaginalnih smetnji, dovoljna je primjena tri puta tjedno (svaki drugi dan). Za uklanjanje zdravstvenih problema u vaginalnom području ili kao potpora liječenju vaginalnih infekcija preporuča se primjena Multi-Gyn® Vaginal Douche irigatora, odnosno vaginalno ispiranje dva puta dnevno tijekom pet dana. U slučaju daljnjeg trajanja simptoma zbog kojih se primjenjuje Multi-Gyn® Vaginal Douche irigator ili bilo kakvih nuspojava potrebno je obratiti se liječniku.

Upozorenje:
Koliko je poznato, Multi-Gyn® Vaginal Douche irigator može se sa sigurnošću primijeniti tijekom normalne trudnoće. Osobito je važno da Multi-Gyn® Vaginal Douche irigator nema mogućnost nikakvog pritiska u vaginalnom području. Ako planirate trudnoću, preporučljivo je da Multi-Gyn® Vaginal Douche irigator ne primijenite najmanje jedan dan nakon seksualne aktivnosti. Gore navedeno vaginalno ispiranje ne može se upotrijebiti kao mjera za sprječavanje nastanka trudnoće (kontraceptiv).

Primjena:
Multi-Gyn® vaginalni irigator može se koristiti u različitim položajima tijela, kao što je sjedenje na toaletu, ležanje u kadi ili stajanje pod tušem. Najvažnije je da je omogućeno nesmetano istjecanje tekućine za ispiranje iz vaginalnog otvora. Svaka korisnica treba naći sebi najpogodniji položaj za korištenje Multi-Gyn® Vaginal Douche irigatora za ispiranje.

  1. Nalijte u bočicu mlaku vodu do naboranog ruba.
  2. Prelomite Multi-Gyn® tabletu i stavite je u bočicu s vodom.
  3. Zavrtanjem zatvorite bočicu Multi-Gyn® Vaginal Douche irigatora i pričekajte dok se tableta u potpunosti ne otopi i prestanu izlaziti mjehurići zraka.
  4. Pažljivo stavite Multi-Gyn® Vaginal Douche irigator u vaginalni otvor u za vas najpovoljnijem položaju. Prethodno provjerite istječe li tekućina iz bočice nesmetano.
  5. Stisnite savitljivu bočicu jednom i temeljito isperite vaginalni otvor. Bočicu ne trebate u potpunosti isprazniti.
  6. Na kraju postupka bočicu i Multi-Gyn ®Vaginal Douche irigator isperite vrućom vodom. Nikada ne stavljajte Multi-Gyn Bočicu za ispiranje rodnice u kipuću vodu, niti ju čistite s kipućom vodom. Time će nepovratno promijeniti oblik.

BIOCLIN MULTI-GYN IRIGATOR + ŠUMEĆE TABLETE A10

Pakiranje: 1 bočica za ispiranje rodnice + 10 tableta

Pogledajte sve proizvode kategorije INTIMNA NJEGA.

Težina 0.5 kg
Košarica