MULTI-GYN ACTIGEL ZA VAGINALNU SLUZNICU 50ML

16.49

ActiGel ima direktni umirujući učinak na svrbež, crvenilo i bol izazvane bakterijskom infekcijom. Sprječava ili ublažava bakterijsku vaginozu te njezine popratne simptome poput suvišnog iscjetka i neugodnog mirisa.

Za vanjsku uporabu i uporabu na vaginalnoj sluznici.

SKU: C004805 Kategorija:
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MULTI-GYN ACTIGEL ZA VAGINALNU SLUZNICU 50ML

Multi-Gyn ActiGel temelji se na patentom zaštićenom 2QR kompleksu koji štiti tkivo od štetnih bakterija na siguran, prirodan način i optimizira floru rodnice.  Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice.

Multi-Gyn® Actigel za vanjsku uporabu i uporabu na vaginalnoj sluznici:

 • sprječava bakterijske vaginoze (BV)
 • optimizira otpornost tkiva i vaginalne flore
 • djeluje protiv gljivica
 • smanjuje neugodni miris i osjećaj nelagodnosti u vaginalnom području
 • djelotvoran je za ublažavanje peckanja i nadraženosti
 • utječe na uklanjanje uobičajenih vaginalnih poteškoća
 • obnavlja fiziološki pH vaginalne flore

ActiGel također podržava prirodni proces zacjeljivanja. Ujedno izravno uspostavlja optimalnu pH vrijednost rodnice, to jest blago kiselo okruženje, koje potiče razvoj dobrih bakterija (laktobacili) i optimizira mikrofloru rodnice.

Upozorenje: U slučaju trudnoće prije uporabe potražiti savjet liječnika. Ne upotrebljavati proizvod nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju. U slučaju bilo kakvih nuspojava obavijestiti liječnika ili ljekarnika

Multi-Gyn Actigel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. Ako se vaše tegobe ne povuku ili se ponovno pojave, obratite se liječniku.

Primjena:
 1. Bakterijske vaginoze – primjenjuje se dva puta dnevno u vremenskom periodu od pet dana. Savjetujemo primjenu prije odlaska na spavanje.
 2. Vaginalne smetnje (peckanje, nadraženost, osjetljivost, crvenilo i bolnost) – nanijeti Actigel najmanje jednom dnevno dok simptomi ne nestanu.
 3. Vanjska primjena – u slučaju smetnji u vaginalnom području (vulva) Actigel možete nanijeti na zahvaćeno područje i prstima. (prije uporabe obvezno temeljito operite ruke!)
 4. Unutarnja primjena – za unutarnju primjenu (sluznica vagine) upotrebljava se poseban aplikator priložen u kutiji s tubom, koji se pričvrsti na vrh otvora. S priloženim aplikatorom gel se primjenjuje unutar vagine, gdje djeluje tijekom dužeg vremena. Nakon uporabe aplikator može ostati pričvršćen na tubi, ali ga treba oprati toplom vodom te na kraju na njega staviti priloženi poklopac kao zaštitu od onečišćenja

Prije uporabe obvezno temeljito operite ruke. Gel se za unutarnju uporabu na sluznici vagine može se primijeniti na isti način kao za vanjsku uporabu, osim što se prst s gelom gurne što dublje u vaginu.

MULTI-GYN ACTIGEL ZA VAGINALNU SLUZNICU 50ML

Količina: 50 ml

Pogledajte sve MULTI-GYN proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica