NONI LUCAS BIO SOK 1L

56.54

100% čisti izvorni sok, bez dodane vode, drugih sokova, bez dodanog šećera i konzervansa. Visoka kvaliteta soka postignuta je jedinstvenim načinom proizvodnje, kojim su enzimi i hranjivi sastojci iz ploda sačuvani na najbolji mogući način.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NONI LUCAS BIO SOK 1L

Plodovi, listovi i korijenje noni biljke se u tradicionalnoj primjeni koriste više od dva tisućljeća protiv bolova, za bolju probavu, kod problema sa kožom, kosom, noktima i za brže zacjeljivanja rana. Noni plod sadrži veliki broj hranljivih tvari, neke od njih su: vitamini i minerali (C, B1, B2, B3, B6, E; natrij, kalij, željezo, mangan, magnezij, …); 18 aminokiselina; terpeni; polisaharidi; antrakinoni; skopoletin.

Izuzetno tlo, bogato mineralima, daje dodatne hranjive sastojke. Plodovi sazrijevaju tijekom cijele godine, u prirodnoj i zdravoj okolini, koja čini poseban ekosustav. Ukoliko se prerano ubere, plod neće sadržavati količinu vitalnih hranjivih tvari i enzima (mnogi proizvođači beru poluzrele plodove koji u hladnjačama, uz put, dozrijevaju). Za dobivanje Noni Lucas soka koriste se isključivo zreli i kvalitetni plodovi, što ga čini jedinstvenim na tržištu.

Ovaj visokovrijedni Noni sok proizveden je iz plodova divlje rastućeg drveta. NONI Lucas sok je od samog sazrijevanja do punjenja u boce pod strogim nadzorom ispunjavanja bioloških i ekoloških standarda, tako da je proizvođač apsolutno siguran u kvalitetu proizvoda. NONI Lucas je u EU certificiran kao BIO-proizvod.

Primjena:

  • Preventivno: 1-2 puta 30 ml dnevno, pola sata prije jela
  • Kao pomoć kod zdravstvenih tegoba:  2-3 puta 40-60 ml dnevno pola sata prije jela
  • Napomena: Kod većih tegoba (karcinom, leukemija, Aids,…) doze su i veće

Djeca do 16 godina piju pola preporučene doze za odrasle. Noni treba uzeti na prazan želudac, odmah poslije buđenja, ili pola sata prije večere ili spavanja. Pepsin i želučana kiselina, u slučaju uzimanja na pun želudac, uništavaju osjetljive sastojke Noni soka.

NONI LUCAS BIO SOK 1L

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/imunitet-samolijecenje/

Težina 0.5 kg
Košarica