TEST ZA TRUDNOĆU GRAVIGNOST MINI

2.01

Brz i pouzdan preko 99%. Jasan i jednostavan za očitavanje. Rezultat precizan već od prvog dana izostanka očekivane mjesečnice i kod većine žena i nekoliko dana prije mjesečnice otkriva prisutnost hormona trudnoće (hCG).

SKU: C008669 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

TEST ZA TRUDNOĆU GRAVIGNOST MINI

Jednostavan za rukovanje, rezultat za tri minute. Brz i pouzdan preko 99%. Jasan i jednostavan za očitavanje. Rezultat precizan već od prvog dana izostanka očekivane mjesečnice i kod većine žena i nekoliko dana prije mjesečnice otkriva prisutnost hormona trudnoće (hCG). Za primjenu testa, potrebno je pripremiti uzorak urina u jednu čistu i suhu posudicu ( plastčna čašica za jednokratnu primjenu ili posudica za uzorak urina). Može se koristiti svaki svježe uzeti uzorak (ako je moguće upotrijebiti prvi jutarnji urin, jer je veća koncentracija hormona u mokraći). Preporučljivo je da se ne konzumira puno tekućine prije pristupanja testiranju (jako razrijeđen urin može učiniti težim otkrivanje prisutnosti hormona hCG).

NAČIN PRIMJENE:

1. Izvadite test trakicu iz metalizirane vrećice. Uhvatite trakicu za mjesto predviđeno za držanje, sa absorbantnim dijelom okrenutim prema dole.

2. Zaronite test trakicu u posudu sa urinom do plave linije i držite uronjenu najmanje 5 sekundi, dok se dobro ne natopi.

3. Stavite test trakicu na jednu ravnu i čistu površinu. Pričekajte 3 minute prije nego pristupite očitavanju rezultata. Nikada ne čekajte više od 10 minuta da biste očitali rezultat.

4. Interpretirajte rezultat u skladu sa priloženom uputom.

SADRŽAJ: 1 test trakica za uzorak urina

TEST ZA TRUDNOĆU GRAVIGNOST MINI

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/medicinska-pomagala-i-obuca/testovi-za-trudnocu/

Težina 0.5 kg
Košarica