BIODERMA PHOTODERM AKN MAT FLUID SPF30+

18.60

Dnevni fluid za zaštitu od sunca za kožu sklonu aknama. Poboljšava kvalitetu sebuma i sprječava pojavu novih nesavršenosti. Dugotrajan matirajući učinak i nevidljiv završetak.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIODERMA PHOTODERM AKN MAT FLUID SPF30+

Svakodnevna matirajuća krema za lice za zaštitu od sunca s aktivnim sastojcima protiv nepravilnosti. Pravi dermatološki proizvod za sunce za kožu sklonu aknama koji regulira kvalitetu sebuma i sprječava pojavu novih nepravilnosti.

KAKO DJELUJE?
Sadrži patent Fluidactiv™ razvijen od strane Bioderma Laboratorija koji biološki poboljšava kvalitetu sebuma i ograničava pojavu novih nepravilnosti. Također sadrži salicilnu i glikolnu kiselinu koje zaglađuju teksturu kože i pomažu u sprječavanju povratnog efekta uzrokovanog suncem.
Umjesto da preopterećuje kožu filterima, SUN ACTIVE DEFENSE tehnologija unutar proizvoda jača sposobnost samoobrane kože kako bi se kompenzirali biološki utjecaji UVA zraka. Ova visokotehnološka zaštita od sunca kombinira UV filtere i patentiranu biološku zaštitu. Pruža antioksidativnu zaštitu i održava imunološku obranu kože.

REZULTATI:
Visoka UVA/UVB zaštita.
Matira tijekom dana: 94% (1)
– 61% upalnih lezija (2)
Ograničava pojavu novih nepravilnosti na koži: 91% (3)
+24% Zaštita imunološke obrane kože (4)
+26% Zaštita od oksidativnog stresa (4)
SPF zadržavanje 8 sati

Idealno za kožu sklonu aknama, mješovitu do masnu kožu s prištićima ili miteserima.
Neprimjetna tekuća tekstura – Neljepljivo – Nemasno – Ne isušuje kožu – Mirisno – Nekomedogeno – Otporno na vodu, toplinu i vlagu

Primjena:

Nanesite Photoderm AKN Mat SPF30 ravnomjerno i obilno na lice i vrat prije izlaganja suncu. Obnovite nekoliko puta dnevno tijekom izlaganja suncu. Može se koristiti samostalno ili nakon hidratantne kreme. Izvrsna podloga za make up.

BIODERMA PHOTODERM AKN MAT FLUID SPF30+

Pakiranje: 40 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/?s=photoderm&post_type=product&title=1&excerpt=1&content=1&categories=1&attributes=1&tags=1&sku=1&ixwps=1

Težina 0.5 kg
Košarica