VITAL PLUS ACTIVE CU KAPI 40ML PROMO

19.00 (143.16 kn)

Kako bi spriječili ispadanja vlasi, nakon pranja, preporuka je koristiti tretman u kapima CU koji zaustavlja ispadanje, stimulira fiziološki rast kose te jača korijen kose.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

VITAL PLUS ACTIVE CU KAPI 40ML PROMO

Tretman u obliku koncentriranih kapi koje stimuliraju fiziološki rast kose, za lokalnu primjenu na vlasištu. Preporuča se osobama koji imaju problema sa slabljenjem korijena vlasi i povećanim opadanjem kose.

Sadrži aktivne biljne sastojke koji poboljšavaju i pospješuju ciklus obnove kose, stimuliraju i jačaju korijen:

  • Glikolne esktrakte Serenoe Repens, Pygeum Africanum i hmelja, biljke bogate fitoestrogenima, koji stimuliraju i jačaju bulbus i time pospješuju prirodan rast kose.
  • Glikolni ekstrakt đumbira stimulira mikrocirkulaciju u kapilarama, što poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka i hranjenje korijena kose.
  • Vitamin E koji kao antioksidans djeluje protiv slobodnih radikala i staranja cijele pilosebacealne jedinice vlasišta.
  • Biljne matične stanice koje potpomažu održavanju matičnih stanica u folikuli te time osiguravaju dugovječnost i obnovu korijena kose.

Kliničkim testovima je dokazano da tretman Cu djeluje na korijen kose smanjujući broj telogenih vlasi. Ove rezultate potvrđuje test izveden na dobrovoljcima koji su koristili tretman za potrebe istraživanja.

PREVENCIJA je i dalje ključna za održavanje zdravlja i ljepote kose, ali je isto tako važno ustanoviti koji je točan razlog za ispadanje kose. Da bi se tretman prilagodio pojedincu i tako postigao najbolji mogući rezultat, u ljekarnama je dostupna nova preventivna usluga koja služi provjeri pravilnog djelovanja pilosebacelane jedinice vlasišta. Pregled je za stranke ljekarne besplatan. Preventivni pregled pilosebacelnih jedinica vlasišta preporučujemo svima, dva puta godišnje, pogotovo za vrijeme promjene godišnjih doba (proljeće – jesen). Iznimno je važno da pregled odrade osobe koje su kroz godine primijetile estetske promjene na kosi.

Primjena:

  • Dva puta tjedno nanijeti na vlasište 4 ml preparata CU.
  • Preparat ne ispirati. Nekoliko minuta masirati vlasište i posušiti (ne trljati vlasište).
  • Koristi se isključivo nakon pranja kose na vlažno i još ne posušeno vlasište.

VITAL PLUS ACTIVE CU KAPI 40ML PROMO

Pakiranje: 40ml

Pogledajte sve VITAL PLUS proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica
Scroll to Top