VITAL PLUS ACTIVE CU PROMO 40ML

145.00kn (19.24 €)

Tretman za poticanje i ubrzavanje fiziološkog rasta kose. Pospješuje ciklus obnove kose jer stimulira i jača korijen kose.

SKU: C009766 Kategorije: , , ,

VITAL PLUS ACTIVE CU PROMO 40ML

Tretman koji stimulira fiziološki rast kose, koji se oslanja na više različitih funkcija koji djeluju u međusobnoj sinergiji.

  • Tretman sadrži više biranih biljnih aktivnih sastojaka koji poboljšavaju i pospješuju ciklus obnove kose jer stimuliraju i jačaju korijen.
  • Tretman sadrži glikolne esktrakte Serenoe Repens, Pygeum Africanum i Hmelja; biljke bogate fitoestrogenima koji stimuliraju i jačaju bulbus i time pospješuju prirodan rast kose.
  • Glikolni ekstrakt đumbira stimulira mikro-cirkulaciju u kapilarama, što potiče apsorpciju aktivnih sastojaka i hranjenje korijena kose.
  • Vitamin E je antioksidans, djeluje protiv slobodnih radikala i staranja cijele pilosebacealne jedinice vlasišta.
  • Preparat sadrži biljne matične stanice koje potpomažu održavanju matičnih stanica u folikuli te time osiguravaju dugovječnost i obnovu korijena kose.

Kliničkim testovima je dokazano da tretman Cu djeluje na korijen kose smanjujući broj telogenih vlasi. Ove rezultate potvrđuje test izveden na dobrovoljcima koji su koristili tretman za potrebe istraživanja.

PREVENCIJA je i dalje ključna za održavanje zdravlja i ljepote kose, ali je isto tako važno ustanoviti koji je točan razlog za ispadanje kose. Da bi se tretman prilagodio pojedincu i tako postigao najbolji mogući rezultat, u ljekarnama je dostupna nova preventivna usluga koja služi provjeri pravilnog djelovanja pilosebacelane jedinice vlasišta.

Pregled je za stranke ljekarne BESPLATAN. Preventivni pregled pilosebacelnih jedinica vlasišta preporučujemo svima, dva puta godišnje, pogotovo za vrijeme promjene godišnjih doba (proljeće – jesen). Iznimno je važno da pregled odrade osobe koje su kroz godine primijetile estetske promjene na kosi.

Primjena:

Dva puta tjedno nanijeti na vlasište 4 ml preparata CU. Preparat ne ispirati. Nekoliko minuta masirati vlasište i posušiti (ne trljati vlasište).

VITAL PLUS ACTIVE CU PROMO 40ML

Pakiranje: 40ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/vital/

Košarica
Scroll to Top