PHARMAVITAL PROSTATIS FORTE MAX KAPSULE A100

20.96

Prostatis forte Maximum kapsule sadrže vrijedan ekstrakt sabal palme (lat. Serenoa repens) koji potpomaže normalnu funkciju prostate.

Nema na zalihi

SKU: C007584 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

PHARMAVITAL PROSTATIS FORTE MAX KAPSULE A100

  • potpomaže normalnu funkciju prostate
Sabal palma (lat. Serenoa repens)

Europljani su je preuzeli od nativnih amerikanaca još početkom 20. stoljeća. Djelotvornost ekstrakta sabal palme očituje se na blokiranju enzima aromataze i α-reduktaze, te time utječu na smanjivanje hiperplazije (pojačanog rasta) prostate. Također, smanjivanjem vezivanja transmitera za α1 receptore dolazi do ublažavanja „grčeva“ mokraćnog mjehura. Osim toga, posjeduje i protuupalna svojstva (blokiranjem enzima ciklooksigenaze i lipooksigenaze).

Dokazano je kako je za djelotvornost ekstrakta sabal palme najzaslužnija kvaliteta, čistoća i farmaceutski oblik preparata. Preparati s ekstraktom sabal palme su idealni kod početnih tegoba bez komplicirajućih čimbenika, a mogu se sigurno primjenjivati i uz postojeću farmakoterapiju (npr. tamsulozin).

Važna prednost preparata sabal palme (u odnosu na farmakoterapiju) je potpuni izostanak nuspojava vezanih uz spolnu aktivnost, te izvrsna podnošljivost.

Naziv Količina % PU*
Suhi ekstrakt sabal palme (Serenoa repens (Bartram) small) fructus (sabalov plod) (10:1) 240 mg **

Čuvati od dohvata djece. Prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani potrebno je posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati trudnicama i dojiljama.

Način uzimanja:

Uzimati 1 kapsulu dnevno uz dovoljnu količinu tekućine.

PHARMAVITAL PROSTATIS FORTE MAX KAPSULE A100

Pakiranje: 100 kapsula

Pogledaj PHARMAVITAL proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica