BIODERMA SEBIUM PJENUŠAVI GEL 200ML

16.94

Sebium Gel Moussant pjenušavi gel je blago sredstvo za pranje, posebno prikladno za masnu i mješovitu kožu. Uklanja nečistoće, ne isušuje, a istovremano kontrolira sjaj.

Kombinirana do masna koža.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

BIODERMA SEBIUM PJENUŠAVI GEL 200ML

  • nježno čisti lice
  • ograničava lučenje sebuma
  • sprječava začepljenje pora
  • garantira dobru podnošljivost kože i očiju

Mirisna formula – nekomedogeno – bez sapuna

Sébium Gel moussant nježno čisti kožu, bez isušivanja: zajedno s cinkovim sulfatom i bakrenim sulfatom, čisti epidermu, smanjuje broj nepravilnosti i ograničava lučenje sebuma. Njegova iznimno nježna formula bez sapuna poštuje ravnotežu kože: zadržava se fiziološki pH. Patentirani prirodni kompleksni spoj povisuje prag podnošljivosti kože.

Čišćenje lica

Čišćenje lica prvi je nužan korak bilo koje rutinske njege lica. Uzevši u obzir da je lice najvažniji dio tijela za 60 % žena, taj korak ne treba zanemariti. Rješava kožu od nakupljenih nečistoća (sebum, znoj, mrtve stanice, bakterije, kozmetika, solarni filtri, šminka, prašina i ostali zagađivači) kako bi se pripremila za druge tretmane. Bez čišćenja ujutro i navečer, koža postaje zagušena: hidrolipidni sloj više ne igra svoju zaštitnu ulogu i pore se začepljuju. Kao rezultat, pojavljuju se nepravilnosti (miteseri i pjege), a ten je beživotan i neujednačen. Za kombiniranu i aknama sklonu kožu, čišćenje je čak i važnije jer tu postoji višak sebuma. Čišćenje bi trebalo eliminirati sve nečistoće bez napadanja kože.

Ispitano pod dermatološkom kontrolom

Primjena:
  1. Ujutro i/ili navečer – 7 dana tjedno
  2. Nanesite na vlažnu kožu i razradite u pjenu.
  3. Dobro isperite i nježno osušite
  4. ože se koristiti kao pjena za brijanje.

BIODERMA SEBIUM PJENUŠAVI GEL 200ML

Pakiranje: 200 ml

Pogledaj BIODERMA proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica