NATROL ACAI BERRY KAPSULE A75

18.90

  • ACAI bobice smatraju se superhranom, izuzetno su bogate fitonutrijentima.
  • Natrol Acai Berry sadrži 1.000mg 4:1 ekstrakta po serviranju.
  • Ekstrakt bobica bogat je vitaminima A, C i E.
  • Bobice posjeduju iznimno jaka antioksidativna svojstva.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NATROL ACAI BERRY KAPSULE A75

BOBICE voća ACAI pune su vrijednih nutrijenata pa ih stoga smatraju ultimativnom super-hranom. Sadrži 1.000mg 4:1 ekstrakta po serviranju.

Acai bobica sadrži:

  • 10-30 puta više antocijanina nego u crvenom vinu
  • izuzetna antioksidativna svojstva
  • sinergiju fitosterola, dijetnih vlakana i mononezasićenih (“zdravih”) masti
  • idealan omjer aminokiselina i minerala u tragovima

Acai, tamno ljubičasta bobica, autohtona za kišne šumame Amazone, je hranjivo i nutrijentima vrlo bogato voće. Naročito je postala popularna kada joj je određena najviša ORAC vrijednost. Natrol Acai nosi oznaku Rain Forest Safe, što znači da je ekstrakt proizveden iz bobica kontroliranog podrijetla, bez devastacije kišnih šuma. U proizvodnji ekstrakta ne koriste se kemijska otapala, već samo voda.

Najveću korist za organizam predstavlja njihova visoka ORAC vrijednost (oxygen-radical absorbance capacity) kojom se izražavaju antioksidativna svojstva. ORAC vrijednost acai bobica dva je puta veća no u tradicionalno cijenjenih borovnica. Antioksidansi su vitamini, minerali i drugi nutrijenti koji štite i obnavljaju stanice organizma uslijed oštećenja nastalih djelovanjem slobodnih radikala. Slobodni radikali mogu štetno djelovati na imunitet, uzrokovati kronične bolesti i ubrzati procese povezane sa starenjem. Visoka koncentracija C vitamina u ovom voću čini ga odličnim za podizanje imuniteta, vitamin A štiti vid, a kombinacija A i E vitamina u bobicama pomaže u održavanju zdravlja kože.

Svakodnevni unos dijetalnih vlakna važan je za pravilan rad probavnog sustava, a razine vlakana u acai bobicama pomažu protiv zatvora i proljeva. Također sastav masnih kiselina u acai bobicama sličan je sastavu masnim kiselinama u maslinovom ulju, koje dokazano blagotvorno djeluju na zdravlje srca i krvnih žila.

Natrol Acai Berry je proizveden od snažnog i vrlo potentnog ekstakta te je stoga moguće da kapsule imaju intenzivnu aromu ili miris karakterističan za tako visoku koncentraciju. 100% vegetarijanski proizvod.

Nutritivne vrijednosti
Dvije tablete sadrže: %P.U.
Acai ekstrakt 4:1 (Eutherpe oleracea), plod 1.000 mg *

Sastojci: acai, tvar protiv zgršavanja: maltodekstrin, hipromeloza, tvari protiv zgrušavanja: magnezijev stearat, silicijev dioksid

Natrol Acai Berry ekstrakt 4:1 dostupan je i u kombinaciji s kromom i zelenim čajem u proizvodu pod nazivom Acai Berry Diet

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Način primjene:

Uzmite 2 kapsule, jednom dnevno, uz obrok

NATROL ACAI BERRY KAPSULE A75

Količina: 75 kapsula

Potražite sve NATROL proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica