LP 704 STEZNIK ZA SKOČNI ZGLOB M

13.37 (100.74 kn)

Ova visokokvalitetna neoprenska potpora za gležnjeve pruža potporu i kompresiju slabim zglobovima gležnja, dok pomaže u smanjenju oteklina i ukočenosti nakon ozljede. Veličina M: 20,6 cm – 25,4 cm.

SKU: C008260 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

LP 704 STEZNIK ZA SKOČNI ZGLOB M

Ortoza skočnog zgloba:

  • veličina M: 20,6 cm – 25,4 cm (izmjeriti opseg skočnog zgloba)
  • kod učestalih uganuća skočnog zgloba
  • kod stanja nakon prijeloma – za smanjenje boli
  • sprječava nastajanje povreda
  • NE KORISTITI kod jakih oteklina!

Otvoreni dizajn prstiju i pete omogućuje puni raspon kretanja, a rastezljiva tkanina iznutra osigurava udobnost tijekom nošenja što olakšava navlačenje ili skidanje potpore. Udobno pristaje u bilo koju vrstu sportske ili ulične obuće.

LP ortoza gležnja izrađena je od visokokvalitetnog neoprena, prekrivenog rastezljivim najlonom s obje strane za udobnost. Neopren je vrhunski materijal za kompresiju i zadržavanje topline, a ova potpora zadržava toplinu tijela kako bi zagrijala gležanj i povećala cirkulaciju krvi.

Cilj LP-a je dizajn, proizvodnja i plasiranje na tržište tehnički naprednih proizvoda za prevenciju ozljeda, liječenje ozljeda i poboljšanje performansi sportaša i sportskih entuzijasta. Opsežna istraživanja, inovativni dizajn i strast za sveobuhvatnom zaštitom doveli su do revolucionarnih proizvoda.

LP 704 STEZNIK ZA SKOČNI ZGLOB M

Pakiranje: 1 komad

Pogledaj sve LP proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica
Scroll to Top