MEDIWALK PAPUČA VISOKA PETA LIZA ROZA

53.00

Anatomske papuče Mediwalk za svakodnevno nošenje – visoka peta s kopčom. Pri izradi MEDIWALK obuće posebna se pažnja posvećuje oblikovanju gazišta koje omogućuje pravilan hod rasterećujući kritične točke na stopalu.

SKU: N/A Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MEDIWALK PAPUČA VISOKA PETA LIZA ROZA

  • anatomske papuče za svakodnevno nošenje
  • za lagan i zdrav korak
  • rasterećuje kritične točke na stopalu
  • namijenjena je ženama različite životne dobi

Pri izradi MEDIWALK obuće posebna se pažnja posvećuje oblikovanju gazišta koje omogućuje pravilan hod rasterećujući kritične točke na stopalu, čime se u velikoj mjeri smanjuju opterećenja koštano – mišićnog sustava, od stopala pa sve do kralježnice.

  • Gornjište –  izrađeno  od posebnog ekološkog materijala koji ne zagađuje okolinu, ne šteti zdravlju i ima antibakterijska svojstva
  • Gazište – izrađeno je od visokokvalitetnih prirodnih materijala – kože, pluta i gume

Anatomska obuća ima vrlo važnu ulogu u održavanju fiziologije pokreta te održavanju optimalnog odnosa stopala i podloge kojom se krećemo. Kolekcija MEDIWALK anatomske obuće modernog dizajna u trendovskim bojama i dezenim, odličan je izbor za zdravlje i udobnost vaših nogu i stopala.

Udobnost i kvaliteta obuće utječu na naše tijelo i raspoloženje, stoga ne pristajte  na kompromis kod odabira kvalitete obuće!

MEDIWALK PAPUČA VISOKA PETA LIZA ROZA

 Pogledajte sve MEDIWALK proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Veličina

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Košarica