VAXOL SWIM SPREJ ZA UHO

74.87kn

Vaxol® Swim sprej za uho sadrži jedinstvenu kombinaciju maslinovog ulja i ulja čajevca koja ima antigljivična, antibakterijska, antivirusna i antiinfektivna svojstva.

Nema na zalihi

SKU: C006980 Kategorije: ,

Vaxol® Swim sprej za uho sadrži jedinstvenu kombinaciju maslinovog ulja i ulja čajevca koja ima antigljivična, antibakterijska, antivirusna i antiinfektivna svojstva. Zahvaljujući svom specijalnom sistemu za doziranje, Vaxol® Swim sprej za uho oslobađa u vanjsko uho točno određenu dozu ove uljne kombinacije, koja nježno oblaže ušni kanal, stvarajući vodootpornu barijeru. Na taj način Vaxol® Swim sprej za uho spriječava zadržavanje vode u uhu i pojavu “plivačkog uha” (upala vanjskog uha)

Prije korištenja novog pakiranja Vaxol® Swim spreja za uho, zagrijte bočicu dlanom, dobro je promućkajte, zatim pritisnite raspršivač 3 ili 4 puta dok ne počne raspršivanje. Pri tome nemjte usmjeriti raspršival prema sebi ili drugima. Ovim postupkom ćete pripremiti sprej za upotrebu.

Prije ulaska u vodu primijenite Vaxol® Swim sprej za uho i oba uha.

Povucite ušnu školjku prema gore i unazad.

Držite bočicu uspravno s aplikatorom postavljenim u ušni kanal i stisnite do kraja raspršivač (1 raspršivanje u svako uho će biti dovoljno).

Raspršivač s aplikatorom se nakon upotrebe može skinuti i isprati toplom vodom.

Uvijek čuvajte Vaxol® Swim sprej za uho u originalnom pakiranju, na temperaturi od 15-30°C .

Nakon prvog otvaranja, Vaxol® Swim sprej za uho se može upotrijebljavati najduže 6 mjeseci.

Vaxol® Swim sprej za uho primijeniti samo u ušni kanal. Ne koristiti sprej blizu očiju, nosa ili usta.

Maslinovo ulje je prirodni proizvod i ima široku dnevnu primjenu. Zbog toga nema izvještaja o nuspojavama ili interakcijama s lijekovima. Međutim, ovaj proizvod ne bi trebalo koristiti ako ste preosjetljivi ili alergični na maslinovo ulje.

Ulje čajevca je prirodni proizvod za koji je dokazano da ima antiseptična i antibakterijska svojstva. Nema izvještaja o neželjenim reakcijama ili interakcijama s drugim lijekovima, koji su u vezi sa sadržajem ulja čajevca u ovom proizvodu. Međutim, ovaj medicinski proizvod ne bi trebalo koristiti ukoliko ste preosjetljivi ili alergični na ulje čajevca.

Nisu zabillježene štetne nuspojave pri korištenju ovog proizvoda tijekom trudnoće i/ili dojenja, ali Vas molimo da se prije uporabe posavjetujete sa svojim liječnikom.

Nema nuspojava kod prevelikog ili premalog doziranja ovog proizvoda.

U slučaju pojave alergijske reakcije, prestanite koristiti ovaj proizvod i odmah o tome obavijestite svojeg liječnika ili ljekarnika.

Najbolje upotrijebiti prije kraja roka valjanosti koji je naveden na pakiranju proizvoda.

Nakon prvog otvaranja medicinski proizvod se može upotrebljavati najduže 6 mjeseci.

Veličina: 10 ml – 200 doza

Košarica
Scroll to Top