ELMEX GEL 38G

111.33kn

elmex® gel se koristi za podršku u liječenju inicijalnog karijesa (početni karijes ispod površine zubne cakline) te u liječenju preosjetljivih zubnih vratova.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana
SKU: C007256 Kategorije: ,

elmex® gel sadrži visoku koncentraciju fluorida (organski fluorid – aminflourid) i koristi se za prevenciju od karijesa (profilaksa), osobito kod djece i adolescenata kao i kod pacijenata s dentalnim protezama, ortodontskim aparatima i drugim parcijalnim protezama. elmex® gel fluoridizira i remineralizira dekalcificiranu zubnu caklinu te je na taj način dugotrajno očvršćuje i štiti od karijesa.

Namjenjeno:
Odraslim osobama s trajnim zubima, adolescentima i djeci starijoj od 6 godina.

Korištenje:
Jednom tjedno nanesite oko 1 cm elmex® gela (prosječno 0,5 g gela odgovara 6,25 mg fluorida) na četkicu za zube i iščetkajte zube. Isprati nakon 2 do 3 minute. Ukupno vrijeme primjene (četkanje i vrijeme zadržavanja) ne smije prelaziti 5 minuta. Koristite po mogućnosti u večernjim satima prije odlaska u krevet. Za specifično liječenje preosjetljivosti zubnih vratova elmex® gel treba primijeniti na zahvaćenu površinu. elmex® gel se može koristiti samo ako je tehnika ispljuvavanja pjene savladana.

Pakiranje:
38 g

Košarica
Scroll to Top