BIOVITALIS MAGNEZIJ FORTE ULJE 100ML

119.90kn

Ulje magnezija u spreju za brzu i učinkovitu apsorpciju preko kože. Za opuštajuću masažu ili sportsku masažu nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana

BIOVITALIS MAGNEZIJ FORTE ULJE 100ML

Ulje magnezija u spreju za brzu i učinkovitu apsorpciju preko kože

Za opuštajuću masažu ili sportsku masažu nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Visoko koncentrirani tekući magnezijev klorid (MgCl2) – čak 35% – za efikasnu apsorpciju preko kože, do 780 raspršivanja.

Magnezij je jedan od najvažnijih mikronutrijenata i sudjeluje u brojnim procesima u organizmu. Nedovoljan unos magnezija očituje se simptomima poput mišićne napetosti i grčeva, umora, glavobolje. U stanjima kao što su trudnoća, rast, stres ili pojačana tjelesna aktivnost povećana je potreba za magnezijem. Postoji prednost primjene magnezija preko kože u odnosu na primjenu u obliku tableta, kapsula ili šumećih tableta jer se zaobilazi probavni sustav, te je apsorpcija brža i učinkovitija.

Magnezij FORTE ulje sadrži najveću koncentraciju Zechstein® magnezijevog klorida na tržištu, čak 35%.

Tijekom 250 milijuna godina originalna magnezijeva sol Zechstein® zaštićena je duboko u morskom dnu Zechsteina na dubini od 1.600-2.000 metara ispod zemljine kore, izolirana od nečistoća suvremenog svijeta. U Magnezij FORTE ulju nema dodanih sastojaka, osim onih koji se prirodno nalaze u dubokim podzemnim naslagama ovog netaknutog izvora.

Bez mirisa, konzervansa i aditiva.

Primjena:

Za svakodnevnu upotrebu. Kod prvog korištenja raspršite 5 potisaka na čistu kožu na različitim dijelovima tijela i nježno umasirajte. Postepeno povećavajte broj potisaka na 10-15. Najbolje koristiti nakon kupke ili tuširanja kada su pore otvorene kako bi se olakšalo upijanje u kožu.

BIOVITALIS MAGNEZIJ FORTE ULJE 100ML

Pakiranje: 100ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/kosti-zglobovi-i-misici/

 

Košarica
Scroll to Top