ALMAGEA MOTION SUPPORT

132.50kn

Sadrži UC-II® – prirodnu standardiziranu aktivnu komponentu koja predstavlja posebni oblik nedenaturiranog kolagena tip II.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana

Almagea® MOTION SUPPORT+ je pripravak koji sadrži UC-II® – prirodnu standardiziranu aktivnu komponentu koja predstavlja posebni oblik nedenaturiranog kolagena tip II. Jedna Licaps® kapsula Almagea MOTION SUPPORT+ sadrži 40 mg nedenaturiranog kolagena tip II (UC-II®). Pripravak sadrži i vitamin D3 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalne funkcije mišica, vitamin K2 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju te vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Licaps® OCEANCAPS® kapsule porijeklom su od riblje želatine iz obnovljivih izvora, a ne sadrže GMO, gluten, škrob, laktozu niti konzervanse. Lagane su za gutanje, nježnije za želudac te su izuzetno stabilne i ucinkovite zbog tekuceg oblika koji se brzo i ucinkovito apsorbira u organizmu.

SASTOJCI U DNEVNOJ DOZI (jedna Licaps kapsula): % PU*
Nedenaturirani kolagen tip II (UC-II®) 40 mg –
Vitamin D3 10 μg 200 %
Vitamin K2 75 μg 100 %
Vitamin C 60 mg 75 %
*PU – dnevni preporuceni unos

UPOZORENJE: Ne preporučuje se osobama alergičnima na soju, ribu i morske plodove. Osobe koje uzimaju antikoagulanse (lijekove za sprječavanje zgrušavanja krvi) prije uporabe trebaju se posavjetovati s liječnikom.

Uporaba: Preporucuje se jedna kapsula dnevno uz obrok.

Veličina: 30 likapsula

Košarica
Scroll to Top