VITAROJAL JUNIOR AMPULE APIPHARMA DUPLO PAKIRANJE

122.50kn

Tekući dodatak prehrani s matičnom mliječi i medom u ampulama. Za poboljšanje imuniteta djece

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana

VITAROJAL JUNIOR AMPULE APIPHARMA DUPLO PAKIRANJE

Sadrži matičnu mliječ koja je prirodni biostimulator organizma. Svaka ampula sadrži 100 mg liofilizirane matične mliječi što odgovara 300mg svježe matične mliječi. Matična mliječ (gelee royale) je najvrijedniji i najcjenjeniji proizvod pčela. Predstavlja izlučevinu posebnih žlijezda mladih pčela radilica kojom se hrani matica i mlade ličinke do tri dana starosti. Matična mliječ je neposredno odgovorna za zadivljujuću plodnost, vitalnost i dugovječnost matice. Svaka ampula sadrži vitamin C i mineral cink koji doprinose funkcioniranju imunološkog sustava. Vitarojal® junior 300 mg ugodnog je okusa na jagodu. Proizvod se može koristiti direktno iz ampule ili se može razrijediti u čaši vode ili soka. Preporuča se za jačanje organizma posebno u periodima kada su prehlade, viroze i gripe najčešće.

Primjena:

Prije upotrebe promućkati!
Djeca od 4 do 8 godina uzeti 1 ampulu (10 ml) dnevno.
Djeca od 8 do 12 godina  uzeti 1i1/2 ampulu (15ml) dnevno.
jeca starija od 12 godina i odrasli uzeti 2 ampule (20 ml) dnevno.

Preporučuje se razrijediti sadržaj u čaši vode ili voćnog soka. Moguće je proizvod primijeniti nekoliko puta godišnje posebno na prijelazu godišnjih doba. Stajanjem može nastati talog koji nestaje mućkanjem ampule.
Čuvati na suhom mjestu u originalnom pakiranju, na temperaturi do 25°C, zaštićeno od topline i izravne sunčeve svjetlosti.

VITAROJAL JUNIOR AMPULE APIPHARMA DUPLO PAKIRANJE

Pakiranje: 10 ampula + 10 ampula

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/apipharma/

Košarica
Scroll to Top