MUSTELA STELATOPIA ULJE ZA KUPANJE 200ML

167.81kn (22.27 €)

Mliječno ulje za kupanje, posebno formulirano za suhu kožu sklonu ekcemu kod beba i djece. Prikladno za čišćenje lica i tijela, posebice u slučaju intenzivnog crvenila i zatezanja.

Nema na zalihi

MUSTELA STELATOPIA ULJE ZA KUPANJE 200ML

MUSTELA STELATOPIA ULJE ZA KUPANJE – Mliječno ulje za kupanje je posebno formulirano za suhu kožu sklonu ekcemu u beba i djece i trebalo bi se koristiti za čišćene lica i tijela, posebice u slučaju intenzivnog crvenila i zatezanja. Jednostavno ga umiješajte u vodu za kupanje – nije potrebno ispirati ga. Ostavit će kožu čistom, umirenom i nahranjenom.
Ostavlja kožu nježno očišćenom bez oštećivanja ili isušivanja.
Lipidi u koži su obnovljeni djelovanjem Aktivne Relipidacije®, patentiranog procesa koji prirodno stimulira proizvodnju lipida koji sačinjavaju zaštitnu kožnu barijeru koja ne funkcionira pravilno u koži sklonoj ekcemu. Čak i najsuša koža je intenzivno nahranjena, te su joj vraćeni mekoća i podatnost.
Osjećaj neugode je brzo uklonjen zahvaljujući ulju kamilice koje je bogato bisabololom – prepoznat zbog svojih umirujućih svojstava.
Ukoliko se koristi redovito uz nadopunu ostalih proizvoda STELATOPIA® linije, STELATOPIA® Mliječno ulje za kupanje smanjuje učestalost i intenzitet upala.

NAČIN PRIMJENE MUSTELA STELATOPIA ULJE ZA KUPANJE
Izlijte 2 do 3 čepa u vodu za kupku. Promiješajte vodu kako bi se proizvod ravnomjerno rasporedio i dok ne poprimi mliječnu teksturu. Pažljivo operite dijete bez ispiranja vode. Posušite ga tapkajući mekim ručnikom, bez trljanja, i pri tom ne zaboravite na pregibe kože.
Upozorenje: kao i svako ulje, STELATOPIA® Mliječno ulje za kupanje može kadu učiniti skliskom. Budite pažljivi!
Kako biste optimizirali djelovanje proizvoda, kao nadopunu koristite ostale proizvode STELATOPIA® linije.

MUSTELA STELATOPIA ULJE ZA KUPANJE 200ML

Pakiranje: 200 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/mustela/

Košarica
Scroll to Top