DENTINOX NENEDENT-BABY ZP 20ML

71.31kn

Za bebe i djecu od 0 mjeseci do 2. godine života, za higijenu mliječnih zuba i desni. Zubna pasta sadrži gel silicijevog dioksida koji nježno čisti i uklanja zubne naslage (plak) s mliječnih zuba a ksilitol štiti od karijesa.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 350 kn
Sigurna online kupovina
Rok isporuke: 1 - 3 dana

Za bebe i djecu od 0 mjeseci do 2. godine života, za higijenu mliječnih zuba i desni. Zubna pasta sadrži gel silicijevog dioksida koji nježno čisti i uklanja zubne naslage (plak) s mliječnih zuba a ksilitol štiti od karijesa. Silkonska četkica u obliku navlake za prst izrađena je od visokokvalitetnog mekanog silikona i nježno masira i čisti desni. Bez fluora, bez natrij lauril sulfat (SLS), bez mentola, bez konzervansa, sadrži 13% ksilitola za zaštitu od karijesa, pH neutralna i ugodnog okusa.

Uporaba:
Navucite Nenedent Baby silkonsku četkicu u obliku navlake za prst na kažiprst. Četkica pritom mora biti točno iznad vrška kažiprsta. Na četkicu stavite Nenedent Baby zubnu pastu i oprezno kružnim pokretima očistite desni i zubiće Vašeg djeteta. Poseban oblik silikonske četkice omogućava kontroliranu primjenu što poboljšava učinkovitost čišćenja. Na taj način prirodno i kroz igru pripremate dijete za kasnije samostalno pranje zubi. Nakon uporabe silikonsku četkicu temeljito operite pod tekućom vodom. Silkonska četkica može se oprati i u stroju za pranje posuđa.

Veličina: 20 g paste + silikonska četkica

Košarica
Scroll to Top